Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Hoşgeldim.

  Sevgili okurlarım; Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba. İşlerimizin yoğunluğu bizleri bir süredir yazmaktan uzak tuttu. Bu nedenle öncelikle sizlerden özür dilerim. Geçtiğimiz yıl tam yeniden yazmaya başladık ki, bu sefer de, haber sitesinde yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle yazılarımızı sizlerle buluşturamadım.  Niyahet haberunye.com  sitemiz yeni dizaynı ile sizlerin karşısına geçti. Yeniden yayına başlayınca editörümüz sağolsun, “Abi yazılarını bekliyoruz” dedi.   Bende öncelikle eski yazılarımızın köşeme konulmasını istedim. Maalesef bizim ülkemizde bazı işler hep böyle yarım yamalak yapıldığı için, bu işte de böyle bir durum yaşandı ve arşivimiz, eski sitede kaldı. Neyse ki kurtarılabilenler kurtarılmış. Şu anda benim köşemde bana ait olmayan yazılar olsa da çoğunun geri gelmesine sevindiğimi söylemek isterim. Tabi bu arada çuvaldızı kendime de batırmadan edemeyeceğim. Ben yazdığım yazılarımı bilgisayarımda saklardım ancak, bu teknolojik alet çökünce maalesef onlarca çalışmam ve o yazılarım bir anda elimden uçuverdi. Yaşımız birazda ilerlediği için teknolojiyi çok da iyi takip edemiyor hatta bilemiyoruz diyebilirim. Böyle eşten dosttan yardım alıyoruz. Sevgili okurlarım ;   Yazamadığım sürece ülkemizde ve ilimizde tabiki Ünye’de de birçok olaylar oldu, gelişmeler yaşandı. Gündemi arkadaşlarımızla dost meclislerinde hep değerlendiriyoruz.  Gerçi, “iki Türk yan yana gelse siyaset yapmadan durmaz” misali bizde arkadaşlarımızla biraraya geldiğimizde hükümetler yıktık, kabineler kurduk. Bunlar biz Türkler için olağan şeyler. Ancak ilimizde yaşanan özellikle Büyükşehir’de yaşanan depremlerin etkisi hala devam ediyor. Benim istifa eden Sayın Enver Yılmaz’a karşı tavrımı hem dostlarım hem de, okurlarım iyi bilirler. Geçmiş yazılarımdan bunu görebilirsiniz ( Gerçi geçmiş yazılarım şimdi sanki bir günde yazılmış gibi siteye yüklenmiş. Umarım en kısa zamanda bu düzeltilir) İstifa veya görevden alma ilimiz için hayırlı olmuştur. İnanın bana hayırlı olmuştur. Memleketi bu kadar kutuplaştıran bir siyasetçi şimdiye kadar olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır inşallah. Herşeyin hayırlara vesile olması temennisiyle, şimdilik yazımıza burada son verelim. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2018 - Perşembe

Hoşgeldim.

 

Sevgili okurlarım;

Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba. İşlerimizin yoğunluğu bizleri bir süredir yazmaktan uzak tuttu. Bu nedenle öncelikle sizlerden özür dilerim. Geçtiğimiz yıl tam yeniden yazmaya başladık ki, bu sefer de, haber sitesinde yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle yazılarımızı sizlerle buluşturamadım.  Niyahet haberunye.com  sitemiz yeni dizaynı ile sizlerin karşısına geçti. Yeniden yayına başlayınca editörümüz sağolsun,

“Abi yazılarını bekliyoruz” dedi.  

Bende öncelikle eski yazılarımızın köşeme konulmasını istedim.

Maalesef bizim ülkemizde bazı işler hep böyle yarım yamalak yapıldığı için, bu işte de böyle bir durum yaşandı ve arşivimiz, eski sitede kaldı. Neyse ki kurtarılabilenler kurtarılmış. Şu anda benim köşemde bana ait olmayan yazılar olsa da çoğunun geri gelmesine sevindiğimi söylemek isterim.

Tabi bu arada çuvaldızı kendime de batırmadan edemeyeceğim. Ben yazdığım yazılarımı bilgisayarımda saklardım ancak, bu teknolojik alet çökünce maalesef onlarca çalışmam ve o yazılarım bir anda elimden uçuverdi.

Yaşımız birazda ilerlediği için teknolojiyi çok da iyi takip edemiyor hatta bilemiyoruz diyebilirim. Böyle eşten dosttan yardım alıyoruz.

Sevgili okurlarım ;

 

Yazamadığım sürece ülkemizde ve ilimizde tabiki Ünye’de de birçok olaylar oldu, gelişmeler yaşandı. Gündemi arkadaşlarımızla dost meclislerinde hep değerlendiriyoruz.  Gerçi, “iki Türk yan yana gelse siyaset yapmadan durmaz” misali bizde arkadaşlarımızla biraraya geldiğimizde hükümetler yıktık, kabineler kurduk. Bunlar biz Türkler için olağan şeyler.

Ancak ilimizde yaşanan özellikle Büyükşehir’de yaşanan depremlerin etkisi hala devam ediyor. Benim istifa eden Sayın Enver Yılmaz’a karşı tavrımı hem dostlarım hem de, okurlarım iyi bilirler. Geçmiş yazılarımdan bunu görebilirsiniz ( Gerçi geçmiş yazılarım şimdi sanki bir günde yazılmış gibi siteye yüklenmiş. Umarım en kısa zamanda bu düzeltilir)

İstifa veya görevden alma ilimiz için hayırlı olmuştur. İnanın bana hayırlı olmuştur. Memleketi bu kadar kutuplaştıran bir siyasetçi şimdiye kadar olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır inşallah.

Herşeyin hayırlara vesile olması temennisiyle, şimdilik yazımıza burada son verelim.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.