Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Gelin bu sefer kıymet bilelim

Sevgili okurlarım,   Malumunuz yine bir seçim dönemi daha yaklaşıyor. Türk halkı özellikle Ak Parti İktidara geldikten sonra benim bile sayısını hatırlayamadığım kadar sandık başına gitti. Genel seçimler, yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve anayasa değişikliği oylamaları derken, gerçekten seçimler açısından oldukça hareketli yıllar geçirdik. Şimdi önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Öyle görünüyor ki bu sefer seçimler oldukça hareketli geçecek. Ünye Belediye Başkanlığı seçimlerini şimdilik bir kenara bırakırsak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri renkli geçecek gibi görünüyor. Ordulu ahalisi olarak en büyük beklentimiz, o koltuğa oturacak şehr-i emin kişinin her ilçeyi, mahalleyi köyü yani kısacası insanlarımızı kucaklayacak bir kişi olması. Öyle umarak konu ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim gönlümde, olan ve görünen o ki Ordu’nun, Ordu halkının gönlünde olan,   bu koltuğu gerçekten hak eden, o koltuğu en iyi şekilde dolduracak olan, sadece Ordu’nun değil, belki de Karadeniz’in büyükşehir belediye başkanı olacak bir kişi var. Bu memlekete hizmetlerin en güzelini yapan, “Ordu Havaalanını ilimize getiren,  Ordu Çevre yolunu ilimize kazandıran, Başta Ünye Devlet Hastanesi gibi Sağlık Bakanlığının prestij projesini, ardından da Fatsa Devlet Hastanesinin yapılmasını ilimize kazandıran, Ünye Çevre yolunu bu memlekete kazandıran,  siyasi ömrü yetse belki de Ünye-Akkuş-Niksar çevre yolunu hizmete açacak olan kişiden bahsediyorum. Bu kişi, bu memleketin sahip çıkılması gereken bir değeridir. Sosyal medyada “Efsane Geri Dönüyor” diye beklenen kişidir. Ordu’daki siyasi çekişmelere son verecek, Ünyeli-Ordulu-Fatsalı ayrımını kaldıracak, Başta Altınordu-Fatsa-Ünye olmak üzere Ordu’nun 18 ilçesine eşit hizmet götürecek yegane kişidir. Bu kişi Ordu'nun evladı “İdris Naim Şahin’den başkası değildir. Ünye’nin İdris Naim Şahin’e, Fatsa'nın İdris Naim Şahin'e Ordu’nun İdris Naim Şahin’e Ordu Büyükşehir Belediyesinin İdris Naim Şahin’e ihtiyacı vardır. Bundan sonra olması gereken, Sayın Şahin’in değil, Orduluların Ünyelilerin, Fatsalıların, 18 ilçenin tamamının hep birlikte biz o koltukta seni görmek istiyoruz diyerek, “kendisini ikna etmeleridir” Geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da görevden kaçmayacak olan kişidir Şahin. Bu memlekette ayrımcılığı bitirecek kişidir Şahin. Sadece Ordu’da yaşayan bölge insanının değil, özellikle İstanbul’da yaşayan Orduluların da en büyük beklentisi İdris Naim Şahin’in bu göreve gelmesidir. Beklentilerin bu kadar yüksek olduğu bir kişi de göreve geldiğinde memleketi için hizmetlerin en güzelini yapacaktır. Aksi takdirde Ordu olarak çok şey kaybedeceğiz.   Açık ve net…
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2018 - Cuma

Gelin bu sefer kıymet bilelim

Sevgili okurlarım,

 

Malumunuz yine bir seçim dönemi daha yaklaşıyor. Türk halkı özellikle Ak Parti İktidara geldikten sonra benim bile sayısını hatırlayamadığım kadar sandık başına gitti. Genel seçimler, yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve anayasa değişikliği oylamaları derken, gerçekten seçimler açısından oldukça hareketli yıllar geçirdik.

Şimdi önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Öyle görünüyor ki bu sefer seçimler oldukça hareketli geçecek.

Ünye Belediye Başkanlığı seçimlerini şimdilik bir kenara bırakırsak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri renkli geçecek gibi görünüyor.

Ordulu ahalisi olarak en büyük beklentimiz, o koltuğa oturacak şehr-i emin kişinin her ilçeyi, mahalleyi köyü yani kısacası insanlarımızı kucaklayacak bir kişi olması. Öyle umarak konu ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Benim gönlümde, olan ve görünen o ki Ordu’nun, Ordu halkının gönlünde olan,   bu koltuğu gerçekten hak eden, o koltuğu en iyi şekilde dolduracak olan, sadece Ordu’nun değil, belki de Karadeniz’in büyükşehir belediye başkanı olacak bir kişi var.

Bu memlekete hizmetlerin en güzelini yapan,

“Ordu Havaalanını ilimize getiren,

 Ordu Çevre yolunu ilimize kazandıran,

Başta Ünye Devlet Hastanesi gibi Sağlık Bakanlığının prestij projesini, ardından da Fatsa Devlet Hastanesinin yapılmasını ilimize kazandıran,

Ünye Çevre yolunu bu memlekete kazandıran,  siyasi ömrü yetse belki de Ünye-Akkuş-Niksar çevre yolunu hizmete açacak olan kişiden bahsediyorum.

Bu kişi, bu memleketin sahip çıkılması gereken bir değeridir.

Sosyal medyada “Efsane Geri Dönüyor” diye beklenen kişidir.

Ordu’daki siyasi çekişmelere son verecek, Ünyeli-Ordulu-Fatsalı ayrımını kaldıracak, Başta Altınordu-Fatsa-Ünye olmak üzere Ordu’nun 18 ilçesine eşit hizmet götürecek yegane kişidir.

Bu kişi Ordu'nun evladı “İdris Naim Şahin’den başkası değildir.

Ünye’nin İdris Naim Şahin’e,

Fatsa'nın İdris Naim Şahin'e

Ordu’nun İdris Naim Şahin’e

Ordu Büyükşehir Belediyesinin İdris Naim Şahin’e ihtiyacı vardır.

Bundan sonra olması gereken, Sayın Şahin’in değil, Orduluların Ünyelilerin, Fatsalıların, 18 ilçenin tamamının hep birlikte biz o koltukta seni görmek istiyoruz diyerek, “kendisini ikna etmeleridir”

Geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da görevden kaçmayacak olan kişidir Şahin.

Bu memlekette ayrımcılığı bitirecek kişidir Şahin.

Sadece Ordu’da yaşayan bölge insanının değil, özellikle İstanbul’da yaşayan Orduluların da en büyük beklentisi İdris Naim Şahin’in bu göreve gelmesidir. Beklentilerin bu kadar yüksek olduğu bir kişi de göreve geldiğinde memleketi için hizmetlerin en güzelini yapacaktır.

Aksi takdirde Ordu olarak çok şey kaybedeceğiz.

 

Açık ve net…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.