Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Çamyar Neden Alındı ?

Çamyar Neden Alındı ?   Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz Cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde Ünye Belediyesine gelen müfettişler yüzünden günlerde Çamyar’ın görevinden alınacağı söylenmiş, ancak Çamyar bu iddiaları yalanlamıştı. “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” atasözünün burada da gerçek olduğunu birkez daha öğrenmiş olduk. Sayın Çamyar görevi süresince Ünye’de bence güzel projelere imza attı. Hataları, yanlışları, eksikleri elbette vardır. En basiti ben bile yazdığım yazıyı on defa okuyup, onaylamama rağmen, yazı yayına girdikten sonra ya şurasını eksik yazmışız diyorum. Hata, eksik hepimizde var. Ancak, İçişleri Bakanlığı Sayın Çamyar’ı neden görevden aldığını açık açık söylemelidir. Bunu bilmek Ünyelilerin hakkıdır… Devam eden soruşturma nedir, neyle suçlanmaktadır ?   &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&   Hilmi Güler   Ak Partinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hilmi Güler seçildi. Dostlarım soruyorlar; “ Ne diyorsun adayımız için” diye. Valla diyorum; 7 Yıl Enerji Bakanlığı yaptı. 7 yılda 77 defa Ünye’ye gelip “Benim babamda Ünyeli” deyip bizleri yağladı balladı, her gelişinde Ünye’ye doğalgazı getiriyorum dedi. Ama havagazından öteye bişey alamadı Ünye. Hatta burnunun dibine Termik santrali kurdurdu Ünyelinin. İşte Hilmi Güler’in benim gözümdeki karnesi budur. Hayır bilmediğim bişey varsa söylerin de bilelim efenim. Muhtemelen Ak Parti Ordu’da Büyükşehir Belediyesini yine kazanabilir. Ama 2014’deki gibi oy kazanımı beklemesinler. Hele ki Ordu İl merkezinde yüzde 30’lara düşen Ak Partinin oyu bu seçimde ne olur bilemiyorum, ama bildiğim şudur; Ordu Büyükşehir Belediyesini Ak Partiye yine Ünye ve Fatsa hinterlandı kazandıracak, hizmeti ise Altınordu alacak. Durumun özeti budur. Aha buraya da yazıyorum… &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&    
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2018 - Pazartesi

Çamyar Neden Alındı ?

Çamyar Neden Alındı ?

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz Cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde Ünye Belediyesine gelen müfettişler yüzünden günlerde Çamyar’ın görevinden alınacağı söylenmiş, ancak Çamyar bu iddiaları yalanlamıştı.

“Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” atasözünün burada da gerçek olduğunu birkez daha öğrenmiş olduk.

Sayın Çamyar görevi süresince Ünye’de bence güzel projelere imza attı. Hataları, yanlışları, eksikleri elbette vardır. En basiti ben bile yazdığım yazıyı on defa okuyup, onaylamama rağmen, yazı yayına girdikten sonra ya şurasını eksik yazmışız diyorum. Hata, eksik hepimizde var.

Ancak, İçişleri Bakanlığı Sayın Çamyar’ı neden görevden aldığını açık açık söylemelidir. Bunu bilmek Ünyelilerin hakkıdır…

Devam eden soruşturma nedir, neyle suçlanmaktadır ?

 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Hilmi Güler

 

Ak Partinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hilmi Güler seçildi.

Dostlarım soruyorlar;

“ Ne diyorsun adayımız için” diye.

Valla diyorum;

7 Yıl Enerji Bakanlığı yaptı. 7 yılda 77 defa Ünye’ye gelip “Benim babamda Ünyeli” deyip bizleri yağladı balladı, her gelişinde Ünye’ye doğalgazı getiriyorum dedi. Ama havagazından öteye bişey alamadı Ünye. Hatta burnunun dibine Termik santrali kurdurdu Ünyelinin. İşte Hilmi Güler’in benim gözümdeki karnesi budur.

Hayır bilmediğim bişey varsa söylerin de bilelim efenim.

Muhtemelen Ak Parti Ordu’da Büyükşehir Belediyesini yine kazanabilir. Ama 2014’deki gibi oy kazanımı beklemesinler. Hele ki Ordu İl merkezinde yüzde 30’lara düşen Ak Partinin oyu bu seçimde ne olur bilemiyorum, ama bildiğim şudur;

Ordu Büyükşehir Belediyesini Ak Partiye yine Ünye ve Fatsa hinterlandı kazandıracak, hizmeti ise Altınordu alacak.

Durumun özeti budur.

Aha buraya da yazıyorum…

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.