Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Darısı Ünye’nin Başına

    Geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak Ordu’ya geldi. Kendisinden beklenen birkaç konuda, beklenen müjdeyi de vererek, Orduluları mutlu etti. Bu müjdelerden biri, Tren yolu, diğeri ise dereyolu projeleri. Umarız gerçek olur ve bölge insanımız en iyi şekilde istifade eder. Ordu’muzun ve bölgemizin iki projeye de ihtiyacı var. Peki ya, Ünye’miz. Ünye ve Ünyelilere yıllardır yalan söylenen bir konu var. Ünye-Akkuş yolu. Bu konuda en çok ısrarlı olanlar Tokatlılar-Niksarlılar-Akkuşlular ve Ünyeliler. Yani sizin anlayacağınız Ordu bölgesinden bu yolun yapılmasını Ünyelilerden başka hiçkimse istemiyor. Hatta diğerleri olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Bakanlığı döneminden bu yana Dere içi yola, Ak Parti Ordu vekilleri ise Fatsa-Kumru-Korgan yoluna önem veriyorlar. Arada da Ünye’nin yolu ağızlarına şöyle bi geliveriyor.   Daha önce de söylemiştim. Bu yollarda elbette olsun. Yol medeniyettir ve yapılmalıdır. Ben ve Ünyeliler bunu söylerken, Ünye-Akkuş yoluna neden destek olmuyor. Bu yolun olmaması, yapılmaması için neden adeta mücadele ediliyor. Umarız Ordu’muzun ve Ünye’mizin ileri gelenleri Ünye-Akkuş yolu ile ilgili artık gerçekten bir adım atarlar.
Ekleme Tarihi: 10 Kasım 2019 - Pazar

Darısı Ünye’nin Başına

 

 

Geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak Ordu’ya geldi.

Kendisinden beklenen birkaç konuda, beklenen müjdeyi de vererek, Orduluları mutlu etti. Bu müjdelerden biri, Tren yolu, diğeri ise dereyolu projeleri.

Umarız gerçek olur ve bölge insanımız en iyi şekilde istifade eder. Ordu’muzun ve bölgemizin iki projeye de ihtiyacı var.

Peki ya, Ünye’miz.

Ünye ve Ünyelilere yıllardır yalan söylenen bir konu var. Ünye-Akkuş yolu. Bu konuda en çok ısrarlı olanlar Tokatlılar-Niksarlılar-Akkuşlular ve Ünyeliler.

Yani sizin anlayacağınız Ordu bölgesinden bu yolun yapılmasını Ünyelilerden başka hiçkimse istemiyor. Hatta diğerleri olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Bakanlığı döneminden bu yana Dere içi yola, Ak Parti Ordu vekilleri ise Fatsa-Kumru-Korgan yoluna önem veriyorlar. Arada da Ünye’nin yolu ağızlarına şöyle bi geliveriyor.  

Daha önce de söylemiştim. Bu yollarda elbette olsun. Yol medeniyettir ve yapılmalıdır. Ben ve Ünyeliler bunu söylerken, Ünye-Akkuş yoluna neden destek olmuyor. Bu yolun olmaması, yapılmaması için neden adeta mücadele ediliyor.

Umarız Ordu’muzun ve Ünye’mizin ileri gelenleri Ünye-Akkuş yolu ile ilgili artık gerçekten bir adım atarlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.