Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Hayret !

Ordu !  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Servet Şahin, basın kuruluşlarına geçtiği bilgi notunda, şaşalıı bir de başlık atarak, taleplerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na iletmiş. Öncelikle Ordu'nun hemen sonrasına neden ! işareti koydum onu söyleyeyim. Malumunuz Ordu Büyükşehir olduğuna göre Ordu Ticaret ve Sanayi Odası değil, Altınordu Ticarret ve Sanayi Odası olması gerekir. Bu konuda daha önce basında haber çıkmasına rağmen inatla bu şekilde isimlerini kullanıyorlar. Şaşalı başlık dedim çünkü basın kuruluşlarına geçtiği bilgi notunda atılan başlık aynen şöyle: "TOBB Toplantısına Katılan Şahin'den Talep Bombardımanı"   Sayın Şahin Bombardımana tutmuş.   Neyse o bunları bombardımana benzetedursun, talepleri görünce hemen verdiğim tepkim şu oldu: Hayret ! Neden Hayret!   Sayın Şahin Altınordu merkezine ısrarla liman yapılmasını istiyor. Hatta konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, Türkiye’nin en fazla fındığını üreten ili Ordu’nun ürettiği fındığı kendisinin ihraç etmesi gerektiğini ve bunun için il merkezine ikinci bir limanın kurulması gerektiğini dile getiriyor. Beyefendiye, Fatsa ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin Konteyner Liman yapmak istediği Ünye Limanını da pas geçerek, Ordu’ya yeni bir liman yapmak istemesi bölgecilikten başka bir şey değildir. Konumuz şimdi bu değil. Bununla ilgil ayrıca yazarız.   Ben başa dönmek istiyorum.   Sayın Şahin, "TOBB Toplantısına Katılan Şahin'den Talep Bombardımanı" başlıklı bir haberi basına servis edince hemen detaylara girdim. Acaba taleplerde ne var diye. Sizlerde hemen anlamışsınızdır. Limanla ilgili bir talep var mı yokmu, onu aradı gözlerim. Ama bulamadım. Sayın Başkandan Ordu’ya ikinci bir liman açılması konusunda TOBB başkanından ricacı olmasını hatta Ünye limanının kapatılması gibi bir talep bombardımanı bekledim. Ama böyle bir bombardımanda bulunmamış. İşte o yüzden, HAYRET   Diyorum.     Sevgilerimle…  
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2020 - Pazartesi

Hayret !

Ordu !  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Servet Şahin, basın kuruluşlarına geçtiği bilgi notunda, şaşalıı bir de başlık atarak, taleplerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na iletmiş.

Öncelikle Ordu'nun hemen sonrasına neden ! işareti koydum onu söyleyeyim.

Malumunuz Ordu Büyükşehir olduğuna göre Ordu Ticaret ve Sanayi Odası değil, Altınordu Ticarret ve Sanayi Odası olması gerekir. Bu konuda daha önce basında haber çıkmasına rağmen inatla bu şekilde isimlerini kullanıyorlar.

Şaşalı başlık dedim çünkü basın kuruluşlarına geçtiği bilgi notunda atılan başlık aynen şöyle:

"TOBB Toplantısına Katılan Şahin'den Talep Bombardımanı"

 

Sayın Şahin Bombardımana tutmuş.

 

Neyse o bunları bombardımana benzetedursun, talepleri görünce hemen verdiğim tepkim şu oldu:

Hayret !

Neden Hayret!

 

Sayın Şahin Altınordu merkezine ısrarla liman yapılmasını istiyor.

Hatta konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında,

Türkiye’nin en fazla fındığını üreten ili Ordu’nun ürettiği fındığı kendisinin ihraç etmesi gerektiğini ve bunun için il merkezine ikinci bir limanın kurulması gerektiğini dile getiriyor.

Beyefendiye, Fatsa ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin Konteyner Liman yapmak istediği Ünye Limanını da pas geçerek, Ordu’ya yeni bir liman yapmak istemesi bölgecilikten başka bir şey değildir.

Konumuz şimdi bu değil. Bununla ilgil ayrıca yazarız.

 

Ben başa dönmek istiyorum.

 

Sayın Şahin, "TOBB Toplantısına Katılan Şahin'den Talep Bombardımanı" başlıklı bir haberi basına servis edince hemen detaylara girdim. Acaba taleplerde ne var diye.

Sizlerde hemen anlamışsınızdır.

Limanla ilgili bir talep var mı yokmu, onu aradı gözlerim.

Ama bulamadım.

Sayın Başkandan Ordu’ya ikinci bir liman açılması konusunda TOBB başkanından ricacı olmasını hatta Ünye limanının kapatılması gibi bir talep bombardımanı bekledim.

Ama böyle bir bombardımanda bulunmamış.

İşte o yüzden,

HAYRET

 

Diyorum.

 

 

Sevgilerimle…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.