Dolmakalem
Köşe Yazarı
Dolmakalem
 

Borsalar Neden Böyle Yapıyor ?

TMO’nun verdiği fındık taban fiyatının aksine, fiyatı 1 hatta 2 lira daha düşük açıklayan bazı borsalar vatandaşların ve özellikle MHp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un yapmış olduğu protesto eylemi ile büyük ses getirmişti. Peki TMO fındık fiyatını 16.50 kuruş olarak açıklarken, borsalar  neden fındık alım fiyatını 1-2 lira daha düşük olarak açıkladı ?  Aslında nedenini çok da aramamak lazım. Lütfen Borsaların yıllardan beri başkanlık koltuklarına oturanlara bir bakın ? Genelde hep, fındık alım satımı yapan tüccarlar o koltukta oturur. Lafın gerisini getirmeye gerek var mı ?
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi

Borsalar Neden Böyle Yapıyor ?

TMO’nun verdiği fındık taban fiyatının aksine, fiyatı 1 hatta 2 lira daha düşük açıklayan bazı borsalar vatandaşların ve özellikle MHp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un yapmış olduğu protesto eylemi ile büyük ses getirmişti.

Peki TMO fındık fiyatını 16.50 kuruş olarak açıklarken, borsalar  neden fındık alım fiyatını 1-2 lira daha düşük olarak açıkladı ?

 Aslında nedenini çok da aramamak lazım.

Lütfen Borsaların yıllardan beri başkanlık koltuklarına oturanlara bir bakın ?

Genelde hep, fındık alım satımı yapan tüccarlar o koltukta oturur.

Lafın gerisini getirmeye gerek var mı ?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.