Yusuf Kenan Acar
Köşe Yazarı
Yusuf Kenan Acar
 

İN KARDEŞİM ARABAMDAN!!!

Yıllar önce Ak Parti iktidara ilk geldiğinde sembolikte olsa güzel bir başlangıç yaptı; Vekil lojmanlarını sattı. Halktan ayrı milletin vekilinin fildişi kulelerinde oturmasını istemedi. Halk olarak takdir ettik. Aradan üç dönem geçti şu anda ekonomik krizle boğuşmaktayız. Yedi düvel üzerimize gelmekte. Üzerimize oynanmak istenen Bizans oyunlarının milletçe de farkındayız ki dik duruyoruz. Hükümetimiz yüz günlük programlar açıklıyor ekonomik tedbirler alıyor. Kemerleri sıkıyoruz. Buraya kadar eyvallah.  AMMA be güzel kardeşim bu kemeri hep millet mi sıkacak? Devlette aşırı bir savurganlık bakıyoruz hala bir adım atılmamakta. Yüksek bürokrasi kendine dokunan tedbiri bertaraf etmekte. Hepsinde acayip bir bedavadan araba sevdası alıp başını gidiyor. Recaizade Mahmut Ekrem Araba Sevdası adlı romanı size mi yazdı kardeşim? Daire başkanında bile araç ayıptır yazıktır günahtır aklınızı başınıza alın bu milletin gözüne baka baka yapmayın bunları. Gelelim araba konusunun Bam Teline, be kendini bilmez Audi A 8 sevici belediye başkanları ve Audi A 6 seven yavru belediyeler siz kimsiniz ?Kimin parası ile saltanat kayığı yaptırıp geziyosunuz ? İN KARDEŞİM PARASINI BENİM VERDİĞİM ARABADAN İNNNNN!!! Kiralıksa iptal edin satın aldı iseniz derhal satın onların yerine yerli araba alın makam için bir tane en fazla oda o kadar. Araç filonuz aşırı fazla hepinizin tasarruf edin. Bu kadim millet zengin değil. Israf Haramdır. Devletimizin sayın yöneticileri parti ayrımı gözetmeksizin bu talana dur deyin. Makam aracı saltanatını bir an önce bitirin. Bizden tasarruf etmemizi isteyip somut adımlar atmadığınızda söylemleriniz etkili olmuyor. Sayın hükümet gerçekten muhalefet iktidarı denetlermiş bunu artık çok daha iyi anladık. Etkin bir muhalefet olsa sizlerde bu kadar rahat olmazdınız. Basit örnek muhalefet mevcut belediyelerindeki lüks araçları satıp bunu medyada gösterse sizde tedbir alırsınız. Bu kadar sıradan bir işi bile uygulamalı olarak gündeme getiremediler. Son söz olarak diyorum yada hepimiz diyoruz ki İNİN KARDEŞİM ARABAMIZDAN!!!
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2019 - Pazartesi

İN KARDEŞİM ARABAMDAN!!!

Yıllar önce Ak Parti iktidara ilk geldiğinde sembolikte olsa güzel bir başlangıç yaptı;

Vekil lojmanlarını sattı.

Halktan ayrı milletin vekilinin fildişi kulelerinde oturmasını istemedi. Halk olarak takdir ettik. Aradan üç dönem geçti şu anda ekonomik krizle boğuşmaktayız. Yedi düvel üzerimize gelmekte. Üzerimize oynanmak istenen Bizans oyunlarının milletçe de farkındayız ki dik duruyoruz. Hükümetimiz yüz günlük programlar açıklıyor ekonomik tedbirler alıyor. Kemerleri sıkıyoruz. Buraya kadar eyvallah.

 AMMA be güzel kardeşim bu kemeri hep millet mi sıkacak? Devlette aşırı bir savurganlık bakıyoruz hala bir adım atılmamakta. Yüksek bürokrasi kendine dokunan tedbiri bertaraf etmekte. Hepsinde acayip bir bedavadan araba sevdası alıp başını gidiyor. Recaizade Mahmut Ekrem Araba Sevdası adlı romanı size mi yazdı kardeşim? Daire başkanında bile araç ayıptır yazıktır günahtır aklınızı başınıza alın bu milletin gözüne baka baka yapmayın bunları. Gelelim araba konusunun Bam Teline, be kendini bilmez Audi A 8 sevici belediye başkanları ve Audi A 6 seven yavru belediyeler siz kimsiniz ?Kimin parası ile saltanat kayığı yaptırıp geziyosunuz ?

İN KARDEŞİM PARASINI BENİM VERDİĞİM ARABADAN İNNNNN!!!

Kiralıksa iptal edin satın aldı iseniz derhal satın onların yerine yerli araba alın makam için bir tane en fazla oda o kadar. Araç filonuz aşırı fazla hepinizin tasarruf edin. Bu kadim millet zengin değil. Israf Haramdır. Devletimizin sayın yöneticileri parti ayrımı gözetmeksizin bu talana dur deyin. Makam aracı saltanatını bir an önce bitirin. Bizden tasarruf etmemizi isteyip somut adımlar atmadığınızda söylemleriniz etkili olmuyor. Sayın hükümet gerçekten muhalefet iktidarı denetlermiş bunu artık çok daha iyi anladık. Etkin bir muhalefet olsa sizlerde bu kadar rahat olmazdınız. Basit örnek muhalefet mevcut belediyelerindeki lüks araçları satıp bunu medyada gösterse sizde tedbir alırsınız. Bu kadar sıradan bir işi bile uygulamalı olarak gündeme getiremediler. Son söz olarak diyorum yada hepimiz diyoruz ki İNİN KARDEŞİM ARABAMIZDAN!!!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.