ALTINORDU’NUN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 12.03.2023 - 14:17, Güncelleme: 12.03.2023 - 14:17 4273+ kez okundu.
 

ALTINORDU’NUN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturuyor.
              Ordu’da, altyapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde sıcak asfaltı tamamlanan güzergâhları baskı beton kaldırımlara kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Altınordu ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Akyazı mahallesi Huzur Caddesi’nde baskı beton kaldırım çalışması başlattı.       BİN METRE BASKI BETON KALDIRIM YAPILACAK   Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi ve çevresinde bin metre baskı beton kaldırım yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında sıcak asfalt çalışması tamamlanan Huzur Caddesi modern görünüme kavuşuyor. Yapılan çalışma ile hem yaya trafiği rahatlayacak hem de cadde üzerinde bulunan esnaflar daha modern bir ortama kavuşmuş olacaklar.       MAHALLE SAKİNLERİDEN VE ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR   Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ve esnaflar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ederek, yıllardır bekledikleri hizmeti aldıklarını ifade ettiler.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturuyor.

 

 

 

 

 

 

 

Ordu’da, altyapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde sıcak asfaltı tamamlanan güzergâhları baskı beton kaldırımlara kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Altınordu ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Akyazı mahallesi Huzur Caddesi’nde baskı beton kaldırım çalışması başlattı.

 

 

 

BİN METRE BASKI BETON KALDIRIM YAPILACAK

 

Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi Huzur Caddesi ve çevresinde bin metre baskı beton kaldırım yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında sıcak asfalt çalışması tamamlanan Huzur Caddesi modern görünüme kavuşuyor. Yapılan çalışma ile hem yaya trafiği rahatlayacak hem de cadde üzerinde bulunan esnaflar daha modern bir ortama kavuşmuş olacaklar.

 

 

 

MAHALLE SAKİNLERİDEN VE ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ve esnaflar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ederek, yıllardır bekledikleri hizmeti aldıklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.