Sosyal medyada 379 FETÖ hesabına erişim engeli!

30.01.2026 - 14:38, Güncelleme: 30.01.2026 - 14:38 7 kez okundu.
 

Sosyal medyada 379 FETÖ hesabına erişim engeli!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yürüttüğü dijital izleme ve analiz çalışmaları sonucunda 379 FETÖ ve iltisaklı sosyal medya hesabını tespit etti. Hesaplar, terör propagandası ve dezenformasyon üretimi nedeniyle erişime kapatıldı.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, kapsamlı dijital izleme ve analiz çalışmaları sonucunda 379 FETÖ ve FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabını belirledi. İletişim Başkanı Burhanettin Duran, tespit edilen hesapların terör propagandası yürüttüğünü ve sistematik dezenformasyon ürettiğini açıkladı. Duran, söz konusu tespitlerin ardından ilgili kurumlarla tam koordinasyon içinde derhal harekete geçildiğini duyurarak, "Milli güvenliğimizi hedef alan dijital ağlara gerekli erişim engelleme ve hukuki işlemler uygulandı” ifadelerini kullandı. https://twitter.com/burhanduran/status/2017161629595521136 Terörle mücadelenin yalnızca sahada değil dijital platformlarda da kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayan İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Hiçbir terör örgütüne, uzantılarına ve algı operasyonlarına dijital alanlar da dahil olmak üzere müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yürüttüğü dijital izleme ve analiz çalışmaları sonucunda 379 FETÖ ve iltisaklı sosyal medya hesabını tespit etti. Hesaplar, terör propagandası ve dezenformasyon üretimi nedeniyle erişime kapatıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, kapsamlı dijital izleme ve analiz çalışmaları sonucunda 379 FETÖ ve FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabını belirledi.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, tespit edilen hesapların terör propagandası yürüttüğünü ve sistematik dezenformasyon ürettiğini açıkladı. Duran, söz konusu tespitlerin ardından ilgili kurumlarla tam koordinasyon içinde derhal harekete geçildiğini duyurarak, "Milli güvenliğimizi hedef alan dijital ağlara gerekli erişim engelleme ve hukuki işlemler uygulandı” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/burhanduran/status/2017161629595521136

Terörle mücadelenin yalnızca sahada değil dijital platformlarda da kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayan İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Hiçbir terör örgütüne, uzantılarına ve algı operasyonlarına dijital alanlar da dahil olmak üzere müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.