Milli Savunma Bakanlığı: Kalp krizi geçiren Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı: Kalp krizi geçiren Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay şehit oldu
KONYA (PHA) - Konya'da Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Grup Komutanlığı'nda görevli Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay, nöbet tuttuğu sırada aniden fenalaştı. Günay, doktorların tüm müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.
Şeriban ÖZÇAKMAK – Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görevi sırasında fenalaştıktan sonra ambulansla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan 1 çocuk babası Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Günay’ın şehit olduğunu bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:
“Kahraman silah arkadaşımız, 17 Eylül 2025 tarihinde görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensuplarından Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”
Kaynak : PHA
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.