Köy okulunda öğrencilere trafik eğitimi…

EĞİTİM 05.12.2018 - 21:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1371+ kez okundu.
 

Köy okulunda öğrencilere trafik eğitimi…

Ünye’nin Aydıntepe Mahallesi’nde bulunan Şehit İsmail Ustaoğlu ilkokulunda öğrencilerde trafik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla trafik eğitimi verildi.
Ünye Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince verilen eğitimde, trafik kurallarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve okuldaki öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamak amaçlandı. Çocuklara trafik kuralları ve neden uyulması gerektiğininin anlatıldığı eğitim video gösterimiyle destelenirken, çocuklara uygulama da yaptırıldı. Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür eğitim seminerlerini çok önemsediklerini söyledi. Tokgöz , “Gerek İlçe Jandarma Komutanlığı,  gerekse Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle eğitimlerimizi yaygınlaştırarak devam edeceğiz.” dedi.  Eğitime İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Esat Can Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahri Söğüt, öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Ünye’nin Aydıntepe Mahallesi’nde bulunan Şehit İsmail Ustaoğlu ilkokulunda öğrencilerde trafik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla trafik eğitimi verildi.

Ünye Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince verilen eğitimde, trafik kurallarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve okuldaki öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamak amaçlandı.

Çocuklara trafik kuralları ve neden uyulması gerektiğininin anlatıldığı eğitim video gösterimiyle destelenirken, çocuklara uygulama da yaptırıldı.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür eğitim seminerlerini çok önemsediklerini söyledi.

Tokgöz , “Gerek İlçe Jandarma Komutanlığı,  gerekse Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle eğitimlerimizi yaygınlaştırarak devam edeceğiz.” dedi. 

Eğitime İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Esat Can Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahri Söğüt, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.