Köpek saldırına uğrayan karaca tedavi altına alındı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.06.2018 - 16:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2511+ kez okundu.
 

Köpek saldırına uğrayan karaca tedavi altına alındı

Köpek saldırınsa uğrayan 3 yaşındaki karaca, tedavisinin tamamlanması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ekiplerine teslim edildi.
Fatsa kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan karaca, Fatsa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Veteriner Hekimi Ebru Biçim tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’ne getirilerek yapılan işlemlerin ardından tedavisinin tamamlanması için Orman ve Su işleri Bakanlığı 11.Bölge Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemelerde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu boynundan yaralandığı tespit edilen 3 yaşındaki erkek karacanın boynu veteriner hekim tarafından alçıya alındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım, yaralı karacanın tamamen iyileşinceye kadar Ordu'nun Ulubey ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı bakım merkezinde kontrol altında tutulacağını ve iyileşme sürecini tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı ifade etti.  
Köpek saldırınsa uğrayan 3 yaşındaki karaca, tedavisinin tamamlanması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ekiplerine teslim edildi.

Fatsa kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan karaca, Fatsa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Veteriner Hekimi Ebru Biçim tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’ne getirilerek yapılan işlemlerin ardından tedavisinin tamamlanması için Orman ve Su işleri Bakanlığı 11.Bölge Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yapılan incelemelerde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu boynundan yaralandığı tespit edilen 3 yaşındaki erkek karacanın boynu veteriner hekim tarafından alçıya alındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım, yaralı karacanın tamamen iyileşinceye kadar Ordu'nun Ulubey ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı bakım merkezinde kontrol altında tutulacağını ve iyileşme sürecini tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.