Kanını yerde bırakmadılar

ASAYİŞ 02.06.2018 - 00:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1453+ kez okundu.
 

Kanını yerde bırakmadılar

Giresun'un Güce ilçesinde, 2 bölücü terör örgütü PKK mensubu etkisiz hale getirildi.
Şabankale mevkiindeki çatışma sonucu açık isimleri henüz belirlenemeyen teröristlerin kod adları "Soreş" ve "Berhudan" olduğu anlaşıldı. Ölü ele geçirilen 2 teröristin geçen yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubundan oldukları öğrenildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terörle mücadele kapsamında ilçe kırsalında arama tarama faaliyetleri devam ediyor. Güvenlik güçleri bölgedeki operasyonlarını sürdürüyor. EREN BÜLBÜL'Ü ŞEHİT EDEN TERÖRİSTLER İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'un Güce ilçesinde 31 Mayıs tarihinde ölü ele geçirilen 2 teröristin geçen yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbülile astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubundan olduklarını söyledi. Bakan Soylu "Size bugün bir haber vereceğim. Geçen yıl da yine bir evladımızı Eren Bülbülümüzü ve bir astsubay başçavuşumuzu burada şehit etmişlerdi. İşte o gruptan 2 kişi bugün Giresun Güce'de kahraman askerlerimizin, jandarmamızın, komutanlarımızın ortaya koymuş olduğu operasyon sonucu öldürüldüler. Bu millete gözyaşı akıttıranı, bu millete sıkıntıya uğratanı, kimsenin yanında kalmayacağını bu millet ahdetmiştir, yemin etmiştir" dedi.  
Giresun'un Güce ilçesinde, 2 bölücü terör örgütü PKK mensubu etkisiz hale getirildi.

Şabankale mevkiindeki çatışma sonucu açık isimleri henüz belirlenemeyen teröristlerin kod adları "Soreş" ve "Berhudan" olduğu anlaşıldı. Ölü ele geçirilen 2 teröristin geçen yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubundan oldukları öğrenildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terörle mücadele kapsamında ilçe kırsalında arama tarama faaliyetleri devam ediyor.

Güvenlik güçleri bölgedeki operasyonlarını sürdürüyor.

EREN BÜLBÜL'Ü ŞEHİT EDEN TERÖRİSTLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'un Güce ilçesinde 31 Mayıs tarihinde ölü ele geçirilen 2 teröristin geçen yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbülile astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubundan olduklarını söyledi.

Bakan Soylu "Size bugün bir haber vereceğim. Geçen yıl da yine bir evladımızı Eren Bülbülümüzü ve bir astsubay başçavuşumuzu burada şehit etmişlerdi. İşte o gruptan 2 kişi bugün Giresun Güce'de kahraman askerlerimizin, jandarmamızın, komutanlarımızın ortaya koymuş olduğu operasyon sonucu öldürüldüler. Bu millete gözyaşı akıttıranı, bu millete sıkıntıya uğratanı, kimsenin yanında kalmayacağını bu millet ahdetmiştir, yemin etmiştir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.