Güle Güle Suriyeliler!

SİYASET 01.03.2020 - 21:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1418+ kez okundu.
 

Güle Güle Suriyeliler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İdlib'de şehit olan askerlerimize rahmet, Türk milletine başsağlığı diledi
MHP'li Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''33 askerimiz şehit oldu. Kanımızı akıtanların kanı kurusun. Kancık Rusya, katil Esad hesabını verecek. Türk Milletinin göz yaşlarında boğulacaksınız . Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum'' dedi. Türkiye'nin İdlib'deki saldırı sonrası Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilere kapıları açma kararını da değerlendiren Enginyurt, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; ''Suriye vatandaşlarına ülkeyi 30 gün içerisinde terk edin çağrısı yapıldı. Suriyeliler, AB ülkelerine gitmek için yola çıktılar. AB ve Dünyayı şimdi göreceğiz. İnsanlık kimde ne kadar var? Şapka düşsün kel görünsün. Güle güle Suriyeliler! Hoş gelişler ola Avrupa'' dedi.   ''Biraz dikkat edelim'' Enginyurt; ''Liderim olduğu için söylemiyorum; Söylediklerini dikkate alsak, tavsiyelerine kulak versek, hedeflerini görsek, çağrılarına uysak, eyvah demeyeceğiz. Devlet Bahçeli, millet için devlet için konuşuyor. Biraz dikkat edelim. Zararlı çıkmayız. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum'' dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İdlib'de şehit olan askerlerimize rahmet, Türk milletine başsağlığı diledi
MHP'li Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''33 askerimiz şehit oldu. Kanımızı akıtanların kanı kurusun. Kancık Rusya, katil Esad hesabını verecek. Türk Milletinin göz yaşlarında boğulacaksınız . Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum'' dedi. Türkiye'nin İdlib'deki saldırı sonrası Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilere kapıları açma kararını da değerlendiren Enginyurt, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; ''Suriye vatandaşlarına ülkeyi 30 gün içerisinde terk edin çağrısı yapıldı. Suriyeliler, AB ülkelerine gitmek için yola çıktılar. AB ve Dünyayı şimdi göreceğiz. İnsanlık kimde ne kadar var? Şapka düşsün kel görünsün. Güle güle Suriyeliler! Hoş gelişler ola Avrupa'' dedi.
 
''Biraz dikkat edelim''
Enginyurt; ''Liderim olduğu için söylemiyorum; Söylediklerini dikkate alsak, tavsiyelerine kulak versek, hedeflerini görsek, çağrılarına uysak, eyvah demeyeceğiz. Devlet Bahçeli, millet için devlet için konuşuyor. Biraz dikkat edelim. Zararlı çıkmayız. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum'' dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.