Fındığın Dayanılmaz Hafifliği

BÖLGE GÜNDEMİ 21.06.2018 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2112+ kez okundu.
 

Fındığın Dayanılmaz Hafifliği

8 Haziran günü sayın Cumhurbaşkanımız Ordu mitingini yaptılar. Ordu stadyumuna büyük bir kalabalığı toplayıp hitap ettiler.
O yağmurda Ordulu büyük teveccüh göstererek davetlerine icap etti. Ekseriyetin büyük beklentisi Sayın İnce ve Sayın Akşenerin Fındığa taban fiyat olarak verdikleri 15 tl’nin Sayın Cumhurbaşkanı tarafından da verilmesi yönünde idi. Cumhurbaşkanımız kısa bir süre Fındık konusuna değindiler fakat beklenen 15 tl lik açıklamayı yapmadılar. Kalabalık umudu kırık ve boynu bükük şekilde eli böğründe kaldı orada.   YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
8 Haziran günü sayın Cumhurbaşkanımız Ordu mitingini yaptılar. Ordu stadyumuna büyük bir kalabalığı toplayıp hitap ettiler.

O yağmurda Ordulu büyük teveccüh göstererek davetlerine icap etti. Ekseriyetin büyük beklentisi Sayın İnce ve Sayın Akşenerin Fındığa taban fiyat olarak verdikleri 15 tl’nin Sayın Cumhurbaşkanı tarafından da verilmesi yönünde idi. Cumhurbaşkanımız kısa bir süre Fındık konusuna değindiler fakat beklenen 15 tl lik açıklamayı yapmadılar. Kalabalık umudu kırık ve boynu bükük şekilde eli böğründe kaldı orada.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.