Büyükşehir Asfaltta Hız Kesmiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 25.04.2021 - 00:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1669+ kez okundu.
 

Büyükşehir Asfaltta Hız Kesmiyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna start verdi. Bu kapsamda yoğun nüfusa hitap eden Perşembe’nin Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolu asfaltla buluştu.
Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor.   EMÜLSİYON ASFALTIN STARTI VERİLDİ Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna ise Perşembe ilçesinde start verdi. Perşembe ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan 3 km’lik bağlantı yolu asfaltla buluşturuldu. BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, bağlantı yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna start verdi. Bu kapsamda yoğun nüfusa hitap eden Perşembe’nin Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolu asfaltla buluştu.

Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor.  

EMÜLSİYON ASFALTIN STARTI VERİLDİ

Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna ise Perşembe ilçesinde start verdi. Perşembe ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan 3 km’lik bağlantı yolu asfaltla buluşturuldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, bağlantı yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.