Ünye'de Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 29.03.2022 - 23:44, Güncelleme: 29.03.2022 - 23:44 2059+ kez okundu.
 

Ünye'de Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu !!!

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pidenin fiyatı Ünye’de belirlendi.
  İslam alemi için en kutsal aylardan olan Kadir Gecesi’ni de içinde barındıran Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldı. Evlerde Ramazan telaşı da başladı.   Ramazan ayının olmazsa olmazı pide fiyatları en çok merak edilirken bugün fiyatlar belli oldu.      Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yüksel ramazan pidesi fiyatlarını şöyle açıkladı;     “Ünye’de 320 gr. sade Ramazan pidesi 5 TL,  350 gr. yumurtalı Ramazan pidesi 6 TL, 540 gr. Yumurtalı Ramazan pidesi ise 10 TL’den satılacak. Pide fiyatı tarifesi Ramazan ayının ilk gününden itibaren geçerli olacak.” dedi.
Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pidenin fiyatı Ünye’de belirlendi.

 

İslam alemi için en kutsal aylardan olan Kadir Gecesi’ni de içinde barındıran Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldı. Evlerde Ramazan telaşı da başladı.

 

Ramazan ayının olmazsa olmazı pide fiyatları en çok merak edilirken bugün fiyatlar belli oldu.

 

 

 Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yüksel ramazan pidesi fiyatlarını şöyle açıkladı;

 

 

“Ünye’de 320 gr. sade Ramazan pidesi 5 TL,  350 gr. yumurtalı Ramazan pidesi 6 TL, 540 gr. Yumurtalı Ramazan pidesi ise 10 TL’den satılacak. Pide fiyatı tarifesi Ramazan ayının ilk gününden itibaren geçerli olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.