“DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZE SONSUZ DESTEK VERİYORUZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 25.01.2024 - 22:26, Güncelleme: 25.01.2024 - 22:26 1646+ kez okundu.
 

“DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZE SONSUZ DESTEK VERİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ülkü Ocakları Ordu İl Teşkilatı’nı ağırladı. Ziyarette Başkan Güler’e sonsuz destek verdiklerini söyleyen Ülkü Ocakları Ordu İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı adayını kimseye ezdirtmeyeceklerini ifade ettiler.
Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran ve ekibi geniş bir katılımla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ordu Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette gençlerle karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Güler, verilen destek ile birlikte yeni dönemde daha güzel işler başaracaklarını belirtti. “YENİ DÖNEMDE BİZ DE SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ” Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Güler şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız ile Sayın Devlet Bahçeli çok örnek bir birlikteliği sergiliyorlar. Bir inanç eseri olarak da bugünkü güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Dünyada bütün ülkelerde örnek olacak çalışma. Ben klasik belediyecilik yapmıyorum. Suyunu getirmek, çöpünü toplamak bana yetmez. Bizim seyretmeye hakkımız yok. Ordu’daki bütün gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Cumhurbaşkanımız tekrar tensip buyurdular bir beş yıl daha olmam için aday oldum. Gelmeniz beni çok mutlu etti. Yeni dönemde biz de sizlere layık olmaya çalışacağız. Allah bizi mahcup etmesin.” “ORDU’DA SİZ DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZE SONSUZ DESTEK VERİYORUZ” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ordu’da temsil eden Dr. Mehmet Hilmi Güler’e sonsuz destek verdiklerini söyleyen Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran konuşmasında şu sözleri kaydetti: “Biz size desteğimizi yeni vermiyoruz. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi tarafından oluşturulmuş Cumhur İttifakı var. Bizde bu vilayetimizde Cumhur İttifakının ciddi anlamda sahaya yansıtmak istiyoruz. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunu teşkilatımız, arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz bilmektedir. Ordu içerisinde bulunan bazı oyunlarında tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız farkındadır. İnşallah önümüzdeki belediye seçimlerinde liderimizin öncülüğünde Ordu’da siz değerli büyüğümüze sonsuz destek verdiğimizi tekrardan beyan etmek istiyoruz. Deve kuşu misali Ordu’da herkes kafasını kuma gömerken bizler bir refleks gösterdik. Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızı temsil noktasında oturan değerli büyüğümüze biz sonsuz destek veriyoruz. Pensilvanyadan alınan emirler doğrultusunda kurulan parti, Milliyetçi Hareket Partisi’nin artıklarıyla kurulan bir parti, AK Parti’nin artıklarıyla gösterilen bir aday kimse de kusura bakmasın biz Cumhur İttifakının adayını kimseye ezdirtmeyiz.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ülkü Ocakları Ordu İl Teşkilatı’nı ağırladı. Ziyarette Başkan Güler’e sonsuz destek verdiklerini söyleyen Ülkü Ocakları Ordu İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı adayını kimseye ezdirtmeyeceklerini ifade ettiler.

Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran ve ekibi geniş bir katılımla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ordu Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette gençlerle karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Güler, verilen destek ile birlikte yeni dönemde daha güzel işler başaracaklarını belirtti.
“YENİ DÖNEMDE BİZ DE SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Güler şöyle konuştu:
“Cumhurbaşkanımız ile Sayın Devlet Bahçeli çok örnek bir birlikteliği sergiliyorlar. Bir inanç eseri olarak da bugünkü güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Dünyada bütün ülkelerde örnek olacak çalışma. Ben klasik belediyecilik yapmıyorum. Suyunu getirmek, çöpünü toplamak bana yetmez. Bizim seyretmeye hakkımız yok. Ordu’daki bütün gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Cumhurbaşkanımız tekrar tensip buyurdular bir beş yıl daha olmam için aday oldum. Gelmeniz beni çok mutlu etti. Yeni dönemde biz de sizlere layık olmaya çalışacağız. Allah bizi mahcup etmesin.”
“ORDU’DA SİZ DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZE SONSUZ DESTEK VERİYORUZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ordu’da temsil eden Dr. Mehmet Hilmi Güler’e sonsuz destek verdiklerini söyleyen Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran konuşmasında şu sözleri kaydetti:
“Biz size desteğimizi yeni vermiyoruz. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi tarafından oluşturulmuş Cumhur İttifakı var. Bizde bu vilayetimizde Cumhur İttifakının ciddi anlamda sahaya yansıtmak istiyoruz. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunu teşkilatımız, arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz bilmektedir. Ordu içerisinde bulunan bazı oyunlarında tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız farkındadır. İnşallah önümüzdeki belediye seçimlerinde liderimizin öncülüğünde Ordu’da siz değerli büyüğümüze sonsuz destek verdiğimizi tekrardan beyan etmek istiyoruz. Deve kuşu misali Ordu’da herkes kafasını kuma gömerken bizler bir refleks gösterdik. Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızı temsil noktasında oturan değerli büyüğümüze biz sonsuz destek veriyoruz. Pensilvanyadan alınan emirler doğrultusunda kurulan parti, Milliyetçi Hareket Partisi’nin artıklarıyla kurulan bir parti, AK Parti’nin artıklarıyla gösterilen bir aday kimse de kusura bakmasın biz Cumhur İttifakının adayını kimseye ezdirtmeyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.