“Proxima” İzleyici İle Buluştu

SANAT 26.03.2022 - 13:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5663+ kez okundu.
 

“Proxima” İzleyici İle Buluştu

Büyükşehir Belediyesinin Sinema Günleri, Aksiyon Ve Dram Filmi “Proxima” İle Devam Etti
      Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında “Proxima” filmi izleyici ile buluştu. Aksiyon ve dram türünde hazırlanan film, etkinliğe katılan izleyicilerin beğenisini kazandı.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı kültür sanat etkinlikleri, dünya sinemasının seçkin filmlerinin gösterimiyle vatandaşlara sinema dolu günler yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Alice Winocour ve Jean-Stephane Bron’un yaptığı, başrollerinde Eva Green, Zelie Boulant-Lemesle ve Matt Dillon’ın oynadığı “Proxima” filmini izleyiciler ile buluşturdu.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilen film gösterimi öncesi programa katılan vatandaşlara her etkinlikte olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bir yıl sürecek bir göreve hazırlanan kadın astronotun aksiyon ve dram dolu hikâyesini anlatan “Proxima” filmi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.   Düzenlenen film gösterimine katılan vatandaşlar ise film ve ikramlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini ilettiler.  
Büyükşehir Belediyesinin Sinema Günleri, Aksiyon Ve Dram Filmi “Proxima” İle Devam Etti

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında “Proxima” filmi izleyici ile buluştu. Aksiyon ve dram türünde hazırlanan film, etkinliğe katılan izleyicilerin beğenisini kazandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı kültür sanat etkinlikleri, dünya sinemasının seçkin filmlerinin gösterimiyle vatandaşlara sinema dolu günler yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Alice Winocour ve Jean-Stephane Bron’un yaptığı, başrollerinde Eva Green, Zelie Boulant-Lemesle ve Matt Dillon’ın oynadığı “Proxima” filmini izleyiciler ile buluşturdu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilen film gösterimi öncesi programa katılan vatandaşlara her etkinlikte olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bir yıl sürecek bir göreve hazırlanan kadın astronotun aksiyon ve dram dolu hikâyesini anlatan “Proxima” filmi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

 

Düzenlenen film gösterimine katılan vatandaşlar ise film ve ikramlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.