Ordu’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 26.03.2022 - 13:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2417+ kez okundu.
 

Ordu’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

Buzlanma Riskine Karşı Ekipler Teyakkuzda
Ordu’da etkili olan kar yağışı sonrası mahalle grup yolları ve ilçe merkezlerindeki temizlik ve kar küreme çalışmaları aralıksız sürüyor. Kar yağışının yerini soğuk havaya bırakmasının ardından tuzlama çalışmalarına da ağırlık verildi.     Ordu’da yoğun kar yağışlarına bağlı olarak yer yer 4 metreye ulaşan kar yağışları sonrası temizlik çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, kar yağışlarının durmasıyla birlikte, ilçe merkezlerindeki temizlik, kar küreme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.     Son yılların en şiddetli kış mevsiminin yaşandığı kentte, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı 533 personel ve 464 iş makinesiyle yollar açık tutuldu.     Kar yağışlarının yerini soğuk havaya bırakmasının ardından hava sıcaklıkları da hissedilir derecede azaldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, oluşması muhtemel buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.     İlçe merkezlerindeki hastane ve kamu kurumlarına ulaşım sağlayan güzergahlarda, buzlanma riskine karşı önlemler artırıldı.     Yüksek kesimlerdeki buzlanma ve tipi ihtimaline karşı, vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.          
Buzlanma Riskine Karşı Ekipler Teyakkuzda

Ordu’da etkili olan kar yağışı sonrası mahalle grup yolları ve ilçe merkezlerindeki temizlik ve kar küreme çalışmaları aralıksız sürüyor. Kar yağışının yerini soğuk havaya bırakmasının ardından tuzlama çalışmalarına da ağırlık verildi.

 

 

Ordu’da yoğun kar yağışlarına bağlı olarak yer yer 4 metreye ulaşan kar yağışları sonrası temizlik çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, kar yağışlarının durmasıyla birlikte, ilçe merkezlerindeki temizlik, kar küreme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

 

Son yılların en şiddetli kış mevsiminin yaşandığı kentte, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı 533 personel ve 464 iş makinesiyle yollar açık tutuldu.

 

 

Kar yağışlarının yerini soğuk havaya bırakmasının ardından hava sıcaklıkları da hissedilir derecede azaldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, oluşması muhtemel buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

 

 

İlçe merkezlerindeki hastane ve kamu kurumlarına ulaşım sağlayan güzergahlarda, buzlanma riskine karşı önlemler artırıldı.

 

 

Yüksek kesimlerdeki buzlanma ve tipi ihtimaline karşı, vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.