ORDU’DA 100.YILA ÖZEL KAMU SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

SPOR 18.09.2023 - 11:00, Güncelleme: 18.09.2023 - 23:51 4889+ kez okundu.
 

ORDU’DA 100.YILA ÖZEL KAMU SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Spor Karşılaşmaları Yapılacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek müsabakalar masa tenisi, basketbol ve voleybol branşlarında gerçekleştirilecek.
    Ordu’da,  Cumhuriyetin 100.  yılı kutlamaları kapsamında, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları"  projesi hayata geçirilecek. Gel Sporla Buluşalım mottosuyla düzenlenecek projenin amacı; Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında; voleybol, basketbol ve masa tenisi, spor dallarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak.             "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları", Başvuruları 18-25 Eylül 2023 tarihleri arasında e-devlet - Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacağı turnuvada İl Seçmeleri 26 Eylül-01 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye genelindeki 81 ilde eş zamanlı yapılacak.             Ordu İl seçmeleri sonucunda kadın & erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları Grup müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Spor Karşılaşmaları Yapılacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek müsabakalar masa tenisi, basketbol ve voleybol branşlarında gerçekleştirilecek.

 

 

Ordu’da,  Cumhuriyetin 100.  yılı kutlamaları kapsamında, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları"  projesi hayata geçirilecek.

Gel Sporla Buluşalım mottosuyla düzenlenecek projenin amacı; Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında; voleybol, basketbol ve masa tenisi, spor dallarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak.

            "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları", Başvuruları 18-25 Eylül 2023 tarihleri arasında e-devlet - Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacağı turnuvada İl Seçmeleri 26 Eylül-01 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye genelindeki 81 ilde eş zamanlı yapılacak.

            Ordu İl seçmeleri sonucunda kadın & erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları Grup müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.