BÜYÜKŞEHİR HEM ÜRETİYOR HEM AYDINLATIYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 18.09.2023 - 11:50, Güncelleme: 18.09.2023 - 23:49 1602+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR HEM ÜRETİYOR HEM AYDINLATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişiyor. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarda son olarak 9 ilçe daha modern aydınlatmalarla donatılıyor.
Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent estetiğine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlandı.   FATSA ATA CADDESİ ŞİMDİ DAHA GÜZEL OLDU   Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Kısa süre önce başlayan çalışmalarla caddeye Büyükşehir Belediyesinin kendi imalatı olan 79 adet aydınlatma direği yerleştirildi. Vatandaşlardan tam not alan çalışma sonrası cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.   9 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR   Birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ilçe belediyelerinin de katkılarıyla Kabadüz, Ulubey, Çamaş, Korgan, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Akkuş ve Çatalpınar ilçelerinde aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.   Alt yapıda hızlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, direk kurulumlarını da kısa sürede tamamlayarak modern aydınlatmaları vatandaşın kullanımına sunmayı hedefliyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişiyor. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarda son olarak 9 ilçe daha modern aydınlatmalarla donatılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent estetiğine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

 

FATSA ATA CADDESİ ŞİMDİ DAHA GÜZEL OLDU

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Kısa süre önce başlayan çalışmalarla caddeye Büyükşehir Belediyesinin kendi imalatı olan 79 adet aydınlatma direği yerleştirildi. Vatandaşlardan tam not alan çalışma sonrası cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

 

9 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ilçe belediyelerinin de katkılarıyla Kabadüz, Ulubey, Çamaş, Korgan, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Akkuş ve Çatalpınar ilçelerinde aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Alt yapıda hızlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, direk kurulumlarını da kısa sürede tamamlayarak modern aydınlatmaları vatandaşın kullanımına sunmayı hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.