ALTINORDU’DA BETON YOL SEVİNCİ

BÖLGE GÜNDEMİ 14.05.2024 - 14:15, Güncelleme: 14.05.2024 - 23:17 682+ kez okundu.
 

ALTINORDU’DA BETON YOL SEVİNCİ

40 YILDIR ÖZLEMLE BEKLENEN, ALINCA, ALİSAYVAN, ERENLİ VE CUMHURİYET MAHALELLERİNE BAĞLANTI SAĞLAYAN YOL KONFORLU YAPIYA KAVUŞUYOR
      Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Alınca, Alisayvan, Erenli ve Cumhuriyet Mahallelerine bağlantı sağlayan yolu betonla buluşturuyor. Sona yaklaşılan çalışmalarla birlikte vatandaşlar standardı yüksek, konforlu bir güzergaha kavuşuyor.   4 MAHALLENİN BAĞLANTI YOLU   19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürerek ulaşımda yaşanan sorunlara neşter atmaya devam ediyor.   Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında Altınordu ilçesinde Alınca, Alisayvan, Erenli ve Cumhuriyet mahallelerine ulaşım sağlayan 1750 metre uzunluğundaki yolda çalışmalarını sürdürüyor. 1100 metrelik bölümde çalışmalarını tamamlayan ekipler, vatandaşların yüzünü güldürdü.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Yılladır bekledikleri hizmete kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Alisayvan Mahalle Muhtarı Erol Yıldırım ve vatandaşlar, “Hayal bile edemeyeceğimiz yatırımla buluşuyoruz.  Yıllardır özlemle beklediğimiz çalışmaları hayata geçirerek bizleri bu hizmetle buluşturan Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.    
40 YILDIR ÖZLEMLE BEKLENEN, ALINCA, ALİSAYVAN, ERENLİ VE CUMHURİYET MAHALELLERİNE BAĞLANTI SAĞLAYAN YOL KONFORLU YAPIYA KAVUŞUYOR

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Alınca, Alisayvan, Erenli ve Cumhuriyet Mahallelerine bağlantı sağlayan yolu betonla buluşturuyor. Sona yaklaşılan çalışmalarla birlikte vatandaşlar standardı yüksek, konforlu bir güzergaha kavuşuyor.

 

4 MAHALLENİN BAĞLANTI YOLU

 

19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürerek ulaşımda yaşanan sorunlara neşter atmaya devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında Altınordu ilçesinde Alınca, Alisayvan, Erenli ve Cumhuriyet mahallelerine ulaşım sağlayan 1750 metre uzunluğundaki yolda çalışmalarını sürdürüyor. 1100 metrelik bölümde çalışmalarını tamamlayan ekipler, vatandaşların yüzünü güldürdü.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yılladır bekledikleri hizmete kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

Alisayvan Mahalle Muhtarı Erol Yıldırım ve vatandaşlar, “Hayal bile edemeyeceğimiz yatırımla buluşuyoruz.  Yıllardır özlemle beklediğimiz çalışmaları hayata geçirerek bizleri bu hizmetle buluşturan Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.