ODÜ Mezunları Biraraya Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 13.04.2022 - 22:56, Güncelleme: 13.04.2022 - 22:56 2768+ kez okundu.
 

ODÜ Mezunları Biraraya Geldi

Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği İftar Programı Rektör Akdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
    Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği, 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda  gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşcı toplantı sonrası dernek üyeleri ile Üniversitemiz Restoranı'nda iftar programında bir araya geldi. Dernek üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Akdoğan, “Türkiye’de ve dünyanın başka yerlerinde bir üniversitenin mezunları ve mensuplarının kendi kurumlarına sahip çıkması, o kurumun gelişmesi ve daha nitelikle hale gelmesinde önemli rol oynamaktadır. Ayrıca bu birlik ve beraberlik ile kaynaşmanın sağlanması aidiyet duygusunu geliştirir, ki bu o üniversitenin mensubu ve mensubu için hayatlarını daha anlamlı hale getirmesi demektir. İşte bizler de bunu yaptığımız zaman Ordu Üniversitesi olarak her geçen gün gelişme noktasında, imkanlar noktasında buradan mezun olacak öğrencilerimiz için de büyük kazanımlar sağlamış oluruz. Ordu Üniversitesi ailesi 13 fakülte, 10 meslek yüksekokulu, 17 bin öğrencisi, bin dolayında akademisyeni, 750 civarı idari ve hizmetli pozisyonunda çalışanı ve binlerce mezunuyla büyük bir aile. İşte bu aile Üniversitemize sahip çıkar aidiyet duygusuyla hareket ederse ben inanıyorum ki Üniversitemizin çıtası her geçen gün yükselecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ordu Üniversitesi mezunları ve mensuplarının bu birliktelik ve aidiyet duygusuyla daha da büyüyerek daha da güçlenerek farklı sosyal etkinliklerde bir araya gelmesini diliyor her birinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği üyelerinin sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, üyeler arasında dayanışmayı artırmak, istihdamı yaratacak şekilde iş olanakları sağlamak amacıyla çalışmalar yapmak, ODÜ’nün etik kurallarına saygı gösterilmesini sağlamak, mezunların birikimlerini ülkenin ve üniversitenin sosyal, teknik ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak şekilde yönlendirmek, bu amaçla organizasyonlar yapmak, sahip olduğu maddi olanakların elverdiği ölçüde üniversitede öğrenim gören öğrencilere burs ve benzeri yönde yardım etmek  gibi pek çok konuda faaliyetlerini sürdürüyor.      
Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği İftar Programı Rektör Akdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

 

 

Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği, 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda  gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşcı toplantı sonrası dernek üyeleri ile Üniversitemiz Restoranı'nda iftar programında bir araya geldi. Dernek üyeleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Akdoğan, “Türkiye’de ve dünyanın başka yerlerinde bir üniversitenin mezunları ve mensuplarının kendi kurumlarına sahip çıkması, o kurumun gelişmesi ve daha nitelikle hale gelmesinde önemli rol oynamaktadır. Ayrıca bu birlik ve beraberlik ile kaynaşmanın sağlanması aidiyet duygusunu geliştirir, ki bu o üniversitenin mensubu ve mensubu için hayatlarını daha anlamlı hale getirmesi demektir. İşte bizler de bunu yaptığımız zaman Ordu Üniversitesi olarak her geçen gün gelişme noktasında, imkanlar noktasında buradan mezun olacak öğrencilerimiz için de büyük kazanımlar sağlamış oluruz. Ordu Üniversitesi ailesi 13 fakülte, 10 meslek yüksekokulu, 17 bin öğrencisi, bin dolayında akademisyeni, 750 civarı idari ve hizmetli pozisyonunda çalışanı ve binlerce mezunuyla büyük bir aile. İşte bu aile Üniversitemize sahip çıkar aidiyet duygusuyla hareket ederse ben inanıyorum ki Üniversitemizin çıtası her geçen gün yükselecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ordu Üniversitesi mezunları ve mensuplarının bu birliktelik ve aidiyet duygusuyla daha da büyüyerek daha da güçlenerek farklı sosyal etkinliklerde bir araya gelmesini diliyor her birinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ordu Üniversitesi Mezunlar Derneği üyelerinin sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, üyeler arasında dayanışmayı artırmak, istihdamı yaratacak şekilde iş olanakları sağlamak amacıyla çalışmalar yapmak, ODÜ’nün etik kurallarına saygı gösterilmesini sağlamak, mezunların birikimlerini ülkenin ve üniversitenin sosyal, teknik ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak şekilde yönlendirmek, bu amaçla organizasyonlar yapmak, sahip olduğu maddi olanakların elverdiği ölçüde üniversitede öğrenim gören öğrencilere burs ve benzeri yönde yardım etmek  gibi pek çok konuda faaliyetlerini sürdürüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.