KONFERANSA DAVETLİSİNİZ

BÖLGE GÜNDEMİ 13.04.2022 - 22:45, Güncelleme: 13.04.2022 - 22:45 2248+ kez okundu.
 

KONFERANSA DAVETLİSİNİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı, müzisyen Mehmet Emin Ay’ı Ordulularla buluşturuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde iftar sonrası çocuklar ve aileler için etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, İlahiyatçı, müzisyen Mehmet Emin Ay’ın katılımı ile bir konferans düzenleyecek.   14 Nisan Perşembe günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan konferans, saat 21.45’te başlayacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı, müzisyen Mehmet Emin Ay’ı Ordulularla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde iftar sonrası çocuklar ve aileler için etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, İlahiyatçı, müzisyen Mehmet Emin Ay’ın katılımı ile bir konferans düzenleyecek.

 

14 Nisan Perşembe günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan konferans, saat 21.45’te başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.