ALKOL ALDI, DENİZE UÇTU!

ASAYİŞ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 13.04.2022 - 22:37, Güncelleme: 13.04.2022 - 22:38 3972+ kez okundu.
 

ALKOL ALDI, DENİZE UÇTU!

Ünye çamlık mevkiinde deniz kenarındaki yeşil alanda alkol alan bir kişi alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek kayalıklara yuvarlandı.
  Edinilen bilgiye göre bugün saat 13:00 sularında çamlık feneraltı mevkiinde alkol alan Aytekin Şensoy isimli şahıs alkolün de etkisiyle deniz kıyısında kayalıklara düştü. Kendi çabalarıyla düştüğü yerden çıkamayan Ai.Ş'yi gören çevredekiler 112’yi arayarak yardım istediler.   Olay yerine gelen ilkyardım, itfaiye ve emniyet ekipleri şahsı bulunduğu yerden çıkardılar. Ayağında kırık olduğu tespit edilen şahıs hastaneye kaldırılırken şahsın deniz kenarında içki içtiği ve kayalıklara yuvarlandı öğrenildi.
Ünye çamlık mevkiinde deniz kenarındaki yeşil alanda alkol alan bir kişi alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek kayalıklara yuvarlandı.

 

Edinilen bilgiye göre bugün saat 13:00 sularında çamlık feneraltı mevkiinde alkol alan Aytekin Şensoy isimli şahıs alkolün de etkisiyle deniz kıyısında kayalıklara düştü. Kendi çabalarıyla düştüğü yerden çıkamayan Ai.Ş'yi gören çevredekiler 112’yi arayarak yardım istediler.

 

Olay yerine gelen ilkyardım, itfaiye ve emniyet ekipleri şahsı bulunduğu yerden çıkardılar.

Ayağında kırık olduğu tespit edilen şahıs hastaneye kaldırılırken şahsın deniz kenarında içki içtiği ve kayalıklara yuvarlandı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.