“Limana Şükrü Yürür adı verilmeli”

BÖLGE GÜNDEMİ 13.02.2024 - 15:14, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:14 1382+ kez okundu.
 

“Limana Şükrü Yürür adı verilmeli”

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Ünye Limanı’na Şükrü Yürür’ün adının verilmesi gerektiğini söyledi.
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Ünye Limanı’nı yapan ve Ordu’ya büyük hizmetleri olan Ünyeli merhum Bakan Şükrü Yürür’ün isminin Ünye Limanına verilmesi gerektiğini ifade etti.  Yılmaz konuyla ilgili şunları kaydetti;  "Merhum bakanımız Şükrü Yürür Ordu’ya büyük hizmetler yapmıştır. Bunların içinde en önemlilerinden biri de Ünye limanıdır. Bu limanı balıkçı barınağı olarak başlatan saygıdeğer, rahmetli Yürür, burayı sonunda liman yapmayı da başarmıştır. Bugün Ordu Büyükşehir’in en büyük gelir kaynaklarından biri olan bu limana rahmetli Şükrü Yürür'ün adı yakışır." İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın açıklaması Ünyeliler arasında olumlu karşılandı, bir hakkın teslimi olarak değerlendirildi.
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Ünye Limanı’na Şükrü Yürür’ün adının verilmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Ünye Limanı’nı yapan ve Ordu’ya büyük hizmetleri olan Ünyeli merhum Bakan Şükrü Yürür’ün isminin Ünye Limanına verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Yılmaz konuyla ilgili şunları kaydetti;  "Merhum bakanımız Şükrü Yürür Ordu’ya büyük hizmetler yapmıştır. Bunların içinde en önemlilerinden biri de Ünye limanıdır. Bu limanı balıkçı barınağı olarak başlatan saygıdeğer, rahmetli Yürür, burayı sonunda liman yapmayı da başarmıştır. Bugün Ordu Büyükşehir’in en büyük gelir kaynaklarından biri olan bu limana rahmetli Şükrü Yürür'ün adı yakışır."

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın açıklaması Ünyeliler arasında olumlu karşılandı, bir hakkın teslimi olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.