Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 02.03.2022 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1534+ kez okundu.
 

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dile getirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Valilik toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorunları ve talepleri büyük bir titizlikle dinleyerek, çözüm üretiyor. Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında da 126 vatandaşımızın sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar alan Vali Sonel, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın kendisine iletmiş olduğu sorunların ve taleplerin çözülerek bilgilendirilmelerini istedi. Vatandaşların hatırlarını sorarak, onlarla sohbet eden Vali Tuncay Sonel, “Bugün vatandaşımızı dinleyerek sorun, sıkıntı ve taleplerinin hızlıca sonuçlandırılmasını sağladık” dedi ve kendisine iletilen her konunun da yakinen takipçisi olduğunu sözlerine ekledi. “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara, Ordu’da bin kişiye istihdam sağlayacak bir tekstil fabrikasının hayata geçeceği müjdesini de veren Vali Sonel, ”Hedefimiz fabrikayı sonbahara yetiştirmek. Ordu ekonomimize can verecek” diye konuştu. Vali Sonel’e teşekkür ederek, hayır dualarını eksik etmeyen vatandaşlar, “Allah sizlerden razı olsun Sayın Valim. Devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdiler. Vali Tuncay Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.
Vali Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dile getirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.



Valilik toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorunları ve talepleri büyük bir titizlikle dinleyerek, çözüm üretiyor.

Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında da 126 vatandaşımızın sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar alan Vali Sonel, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın kendisine iletmiş olduğu sorunların ve taleplerin çözülerek bilgilendirilmelerini istedi.

Vatandaşların hatırlarını sorarak, onlarla sohbet eden Vali Tuncay Sonel, “Bugün vatandaşımızı dinleyerek sorun, sıkıntı ve taleplerinin hızlıca sonuçlandırılmasını sağladık” dedi ve kendisine iletilen her konunun da yakinen takipçisi olduğunu sözlerine ekledi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlara, Ordu’da bin kişiye istihdam sağlayacak bir tekstil fabrikasının hayata geçeceği müjdesini de veren Vali Sonel, ”Hedefimiz fabrikayı sonbahara yetiştirmek. Ordu ekonomimize can verecek” diye konuştu.

Vali Sonel’e teşekkür ederek, hayır dualarını eksik etmeyen vatandaşlar, “Allah sizlerden razı olsun Sayın Valim. Devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Tuncay Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.