Hırsızları Jandarma Enseledi.

ASAYİŞ 02.03.2022 - 22:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2013+ kez okundu.
 

Hırsızları Jandarma Enseledi.

Kumru ilçesinde meydana gelen 8 ayrı hırsızlık olayı Jandarma tarafından aydınlatıldı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlılar hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalandı.
      Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:       Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Kumru İlçesi Yemişken Mahallesinde meydana gelen (8) ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik asayiş ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde Ö.A. (22 yaşında) ve F.D. (21 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.               Şüphelilerin yakalanması ve suça konu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 25 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.       Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (2) adet kurusıkı tabanca, (2) adet matkap, (1) adet şarjlı matkap, (1) adet motorlu testere, (1) adet daire testere, (1) adet elektrikli süpürge, (1) adet büyük mutfak tüpü ve (5) kilogram ayçiçek yağı ele geçirilmiştir.    Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs, tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Kumru ilçesinde meydana gelen 8 ayrı hırsızlık olayı Jandarma tarafından aydınlatıldı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlılar hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalandı.

 

 

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:  

 

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, Kumru İlçesi Yemişken Mahallesinde meydana gelen (8) ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik asayiş ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) unsurlarından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen ortak çalışmalar neticesinde Ö.A. (22 yaşında) ve F.D. (21 yaşında) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlenmiştir.

 

            Şüphelilerin yakalanması ve suça konu hırsızlık malzemelerinin ele geçirilmesi maksadıyla 25 Şubat 2022 tarihinde yapılan operasyon neticesinde, söz konusu şüpheliler hırsızlık malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır.    

 

Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (2) adet kurusıkı tabanca, (2) adet matkap, (1) adet şarjlı matkap, (1) adet motorlu testere, (1) adet daire testere, (1) adet elektrikli süpürge, (1) adet büyük mutfak tüpü ve (5) kilogram ayçiçek yağı ele geçirilmiştir. 

 

Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli şahıs, tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.