Vali Yavuz Veda Turunda

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.06.2020 - 23:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1543+ kez okundu.
 

Vali Yavuz Veda Turunda

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Ordu Valisi Seddar Yavuz, veda turlarına başladı. Kentteki kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Yavuz’un pazartesi günü görevinden ayrılarak, yeni görev yerine gideceği öğrenildi.
Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valisi olarak atanan Vali Seddar Yavuz, veda ziyaretlerinde bulundu. 5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu’daki görevine başlayan ve 3 yıl süreyle Ordu’da görev yapan Vali Yavuz, Altınordu Kaymakamı Kaymakam Niyazi Erten, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan’ı ziyaret etti.     PAZARTESİ GÜNÜ GÖREVİNDEN AYRILACAK Vali Yavuz, bir yandan veda ziyaretlerinde bulunurken, diğer taraftan da makamında tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyenleri kabul ediyor. Yavuz, ziyaretlerinde kendisine gösterilen destekten dolayı kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür etti. Kısa süre içerisinde toplumun her kesimine veda ziyaretlerinde bulunmak istediğini ifade eden Yavuz’un, pazartesi günü Ordu Valiliği görevinden ayrılacağı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda salı günü yeni görev yerine gideceği belirtilen Vali Yavuz’un, Çarşamba günü Kocaeli Valiliği görevini teslim alacağı kaydedildi.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Ordu Valisi Seddar Yavuz, veda turlarına başladı. Kentteki kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Yavuz’un pazartesi günü görevinden ayrılarak, yeni görev yerine gideceği öğrenildi.

Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valisi olarak atanan Vali Seddar Yavuz, veda ziyaretlerinde bulundu. 5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu’daki görevine başlayan ve 3 yıl süreyle Ordu’da görev yapan Vali Yavuz, Altınordu Kaymakamı Kaymakam Niyazi Erten, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Ahmet Meydan’ı ziyaret etti.

 

 

PAZARTESİ GÜNÜ GÖREVİNDEN AYRILACAK

Vali Yavuz, bir yandan veda ziyaretlerinde bulunurken, diğer taraftan da makamında tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyenleri kabul ediyor. Yavuz, ziyaretlerinde kendisine gösterilen destekten dolayı kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür etti. Kısa süre içerisinde toplumun her kesimine veda ziyaretlerinde bulunmak istediğini ifade eden Yavuz’un, pazartesi günü Ordu Valiliği görevinden ayrılacağı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda salı günü yeni görev yerine gideceği belirtilen Vali Yavuz’un, Çarşamba günü Kocaeli Valiliği görevini teslim alacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.