Randıman Filminin Çekimleri Tekkiraz’da Devam ediyor

SANAT 05.08.2019 - 13:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2601+ kez okundu.
 

Randıman Filminin Çekimleri Tekkiraz’da Devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu’nca değerlendirilen 394 projeden ilk filmini çekecek ve toplam 9 milyon 250 bin lira destek verilecek 13 yönetmenin projesi arasına giren ‘Randıman’ adlı sinema filminin çekimleri başladı.
Ünyeli Yönetmen Mehmet Hoşnut’un “Randıman” adlı filmi “İlk Filmini Gerçekleştirecek Yönetmen Projesi”nde 13 yönetmen arasında seçilerek başarıya imza atan uzun metrajlı sinema filmi olarak dikkat çekmişti. Çekimlere Tekkiraz’da devam ediliyor Yönetmenliğini Ünyeli Mehmet Hoşnut’un, Genel Yönetmenliğini Emrah Saltık’ın, Senaristliğini Kerim Aydemir’in yaptığı sinema filminin çekimleri Altınordu İlçe Merkezi ve Karaoluk Şelalesi’nin ardından Ünye Tekkiraz mahallesinde devam ediyor. Ordu’nun aile yapısı ve kültürünü işleyen komedi filminde Bilge Yalçınkaya, Cezmi Baskın ve Feriha Eyüpoğlu  gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Öte yandan Salih Kalyon gibi sevilen oyuncular da Ordu’ya gelerek randıman filminin çekimlerine katılacak. Aile-komedi filmi Yönetmen Mehmet Hoşnut, sinema filminin 2020 yılının mart ayında vizyona girmesini beklediklerini söyleyerek, şu açıklamayı yaptı: “Filmimizin, sinema ve kültürel anlamda bölgemize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Çünkü yaşadığımız şehirdeki insanların mizaç yapısı ve bölgemizin kültürel renkliliğinin artık beyaz perdeye aktarılması gerektiğini düşünüyoruz. Filmimizin hikayesi ise İstanbul’da ve Ordu’da yaşanmış hikayelerden esinlenmiştir.  Tür olarak bir Aile-Komedi filmi.”
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Destekleme Kurulu’nca değerlendirilen 394 projeden ilk filmini çekecek ve toplam 9 milyon 250 bin lira destek verilecek 13 yönetmenin projesi arasına giren ‘Randıman’ adlı sinema filminin çekimleri başladı.

Ünyeli Yönetmen Mehmet Hoşnut’un “Randıman” adlı filmi “İlk Filmini Gerçekleştirecek Yönetmen Projesi”nde 13 yönetmen arasında seçilerek başarıya imza atan uzun metrajlı sinema filmi olarak dikkat çekmişti.

Çekimlere Tekkiraz’da devam ediliyor

Yönetmenliğini Ünyeli Mehmet Hoşnut’un, Genel Yönetmenliğini Emrah Saltık’ın, Senaristliğini Kerim Aydemir’in yaptığı sinema filminin çekimleri Altınordu İlçe Merkezi ve Karaoluk Şelalesi’nin ardından Ünye Tekkiraz mahallesinde devam ediyor.
Ordu’nun aile yapısı ve kültürünü işleyen komedi filminde Bilge Yalçınkaya, Cezmi Baskın ve Feriha Eyüpoğlu  gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Öte yandan Salih Kalyon gibi sevilen oyuncular da Ordu’ya gelerek randıman filminin çekimlerine katılacak.

Aile-komedi filmi

Yönetmen Mehmet Hoşnut, sinema filminin 2020 yılının mart ayında vizyona girmesini beklediklerini söyleyerek, şu açıklamayı yaptı:

“Filmimizin, sinema ve kültürel anlamda bölgemize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Çünkü yaşadığımız şehirdeki insanların mizaç yapısı ve bölgemizin kültürel renkliliğinin artık beyaz perdeye aktarılması gerektiğini düşünüyoruz. Filmimizin hikayesi ise İstanbul’da ve Ordu’da yaşanmış hikayelerden esinlenmiştir.  Tür olarak bir Aile-Komedi filmi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.