Protokol İmzaladılar

BÖLGE GÜNDEMİ 15.10.2019 - 15:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1737+ kez okundu.
 

Protokol İmzaladılar

Ordu Üniversitesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında “Çambaşı Doğa Tesislerinde Yer Tahsisi İş Birliği ve Eğitim Protokolü” imzalandı.
Ordu Üniversitesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında “Çambaşı Doğa Tesislerinde Yer Tahsisi İş Birliği ve Eğitim Protokolü” imzalandı. Orbel A.Ş.’nin işletmekte olduğu Çambaşı Doğa Tesisleri’nde Üniversitemiz personeli ile Üniversitemizin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine ve sosyal amaçlı faaliyetlerine imkan sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan arasında iş birliği protokolü imzalandı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Ordu Üniversitesi olarak kurumumuzda yürüttüğümüz eğitim öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimize kazandırdığımız teorik bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesine ve öğrencilerimizin sosyo-kültürel gelişimine son derece önem vermekteyiz. Bu bağlamda hem kamu üniversite iş birliğine yönelik hem de şehir üniversite bütünleşmesi noktasında sürdürdüğümüz çalışmalarımızın somut bir örneğini bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitemiz arasında imzaladığımız protokol ile gerçekleştirdik. Bu kapsamda Çambaşı Doğa Tesisleri’nde personelimiz ve öğrencilerimizin faydalanabileceği bir tesisi Üniversitemize kazandırmış olduk. Gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin her iki kurum adına hayırlı olmasını diliyor, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Üniversitemize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Üniversite kent bütünleşmesi noktasında gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Çambaşı Doğa Tesisi’nde Ordu Üniversitesinin hizmetine sunduğumuz sosyal tesis ile ilgili imzaladığımız protokolün her iki kurum için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. İmzalanan protokol sonrasında Rektör Akdoğan, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in katılımıyla Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen ağaç dikme törenine katıldı. Program sonrası Üniversitemize tahsis edilen sosyal tesiste incelemelerde bulunan Rektör Akdoğan, ardından telesiyejle Çambaşı Kayak Merkezi’ni gezerek Orbel A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Günaydın’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ordu Üniversitesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında “Çambaşı Doğa Tesislerinde Yer Tahsisi İş Birliği ve Eğitim Protokolü” imzalandı.

Ordu Üniversitesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi arasında “Çambaşı Doğa Tesislerinde Yer Tahsisi İş Birliği ve Eğitim Protokolü” imzalandı.
Orbel A.Ş.’nin işletmekte olduğu Çambaşı Doğa Tesisleri’nde Üniversitemiz personeli ile Üniversitemizin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine ve sosyal amaçlı faaliyetlerine imkan sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Ordu Üniversitesi olarak kurumumuzda yürüttüğümüz eğitim öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimize kazandırdığımız teorik bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesine ve öğrencilerimizin sosyo-kültürel gelişimine son derece önem vermekteyiz. Bu bağlamda hem kamu üniversite iş birliğine yönelik hem de şehir üniversite bütünleşmesi noktasında sürdürdüğümüz çalışmalarımızın somut bir örneğini bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitemiz arasında imzaladığımız protokol ile gerçekleştirdik. Bu kapsamda Çambaşı Doğa Tesisleri’nde personelimiz ve öğrencilerimizin faydalanabileceği bir tesisi Üniversitemize kazandırmış olduk. Gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin her iki kurum adına hayırlı olmasını diliyor, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Üniversitemize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Üniversite kent bütünleşmesi noktasında gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Çambaşı Doğa Tesisi’nde Ordu Üniversitesinin hizmetine sunduğumuz sosyal tesis ile ilgili imzaladığımız protokolün her iki kurum için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
İmzalanan protokol sonrasında Rektör Akdoğan, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in katılımıyla Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen ağaç dikme törenine katıldı.
Program sonrası Üniversitemize tahsis edilen sosyal tesiste incelemelerde bulunan Rektör Akdoğan, ardından telesiyejle Çambaşı Kayak Merkezi’ni gezerek Orbel A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Günaydın’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.