Ordu'nun Keşfedilmesini Sağlayacağız

TURİZM 15.10.2020 - 15:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2278+ kez okundu.
 

Ordu'nun Keşfedilmesini Sağlayacağız

Pandeminin Ordu’nun turizmini çok etkilemediğini açıklayan Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’yu tanıtımda yeni bir yöntem izlediklerini belirterek Ordu’yu yerinde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.
Pandeminin etkilerinin Ordu’yu teğet geçtiğini ifade eden Müdür Toparlak, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu da turizm açısından Pandemi döneminde etkilendi ancak pandemi Ordu’ya teğet geçti diyebiliriz. Özellikle 1 Haziran normalleşme sürecinden itibaren yatak kapasitelerimiz ortalama yüzde 60'lara çıktı. Güvenlik sertifika tedbirlerini alan otellerimizin hepsi müşteri alıyor.” Diyerek açıklamalarda bulundu. TANITIM FAALİYETLERİNE DEVAM Tanıtım faaliyetlerinin pandemi sürecinde de devam ettiğini belirten Müdür Toparlak, “Geçen hafta biliyorsunuz Ordu’ya özellikle İstanbul ve Antalya bölgesinden Körfez ülkelerinden turist getiren seyahat acentalarını ağırladık. Önümüzdeki haftada ayın 19’undan itibaren 5 gün süreyle de Ordu’yu keşfetmek ve Ordu'nun Turizm destinasyon değerlerini gezmek için Körfez ülkelerinden 12 ayrı ülkeden seyahat acentası sahipleri, fenomenler iş adamları gelecek.” dedi. “ARTIK YERİNDE TANITIYORUZ” Ordu’yu tanıtımda farklı bir yöntem izlediklerini de sözlerine ekleyen Müdür Toparlak, “Bu süre içerisinde beklemiyoruz vakitlerimizi Ordu’yu tanıtmayla geçiriyoruz. Daha önce tanıtma mecralarında yapıyoruz, fuarlara ve tanıtım organizasyonlarına gidiyorduk. Artık mahallinde, yerinde destinasyonu bizzat yaşayarak hissederek tanıtmak daha önemli. Sayın valimizin önderliğinde böyle bir tanıtma faaliyeti sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi. İLK TALİMATI ORDU’NUN TANITILMASI Müdür Toparlak, Vali Sonel’in göreve gelmesiyle birlikte ilk talimatının Ordu’nun tanıtımı olduğunu vurgulayarak, “Ordu Valisi Tuncay Sonel’in görevine başlar başlamaz bir talimat vererek Ordu’nun tanıtımına devam edilmesini istedi. Ordu’nun tanıtılması gerekiyor diye söyledi. Biz de Ordu’yu yönetenler olarak en büyük eksikliğinin Ordu’nun tanıtımı olduğunu biliyorduk.” Dedi. “ORDU’NUN KEŞFEDİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ” Yerinde tanıtım sayesinde Ordu’nun keşfedilmesini sağlayacaklarını ifade eden Müdür Toparlak, “Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda geçen hafta başladık. 41 tane seyahat acentasını Ordu’da ağırladık. Önümüzdeki hafta da yine valimizin talimatlarıyla birlikte Körfez ülkelerinden getireceğimiz seyahat acentaları, fenomenler ve işadamları ile birlikte Ordu’yu tanıtacağız, Ordu’nun keşfedilmesini sağlayacağız.” dedi.
Pandeminin Ordu’nun turizmini çok etkilemediğini açıklayan Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’yu tanıtımda yeni bir yöntem izlediklerini belirterek Ordu’yu yerinde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

Pandeminin etkilerinin Ordu’yu teğet geçtiğini ifade eden Müdür Toparlak, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu da turizm açısından Pandemi döneminde etkilendi ancak pandemi Ordu’ya teğet geçti diyebiliriz. Özellikle 1 Haziran normalleşme sürecinden itibaren yatak kapasitelerimiz ortalama yüzde 60'lara çıktı. Güvenlik sertifika tedbirlerini alan otellerimizin hepsi müşteri alıyor.” Diyerek açıklamalarda bulundu.

TANITIM FAALİYETLERİNE DEVAM

Tanıtım faaliyetlerinin pandemi sürecinde de devam ettiğini belirten Müdür Toparlak, “Geçen hafta biliyorsunuz Ordu’ya özellikle İstanbul ve Antalya bölgesinden Körfez ülkelerinden turist getiren seyahat acentalarını ağırladık. Önümüzdeki haftada ayın 19’undan itibaren 5 gün süreyle de Ordu’yu keşfetmek ve Ordu'nun Turizm destinasyon değerlerini gezmek için Körfez ülkelerinden 12 ayrı ülkeden seyahat acentası sahipleri, fenomenler iş adamları gelecek.” dedi.

“ARTIK YERİNDE TANITIYORUZ”

Ordu’yu tanıtımda farklı bir yöntem izlediklerini de sözlerine ekleyen Müdür Toparlak, “Bu süre içerisinde beklemiyoruz vakitlerimizi Ordu’yu tanıtmayla geçiriyoruz. Daha önce tanıtma mecralarında yapıyoruz, fuarlara ve tanıtım organizasyonlarına gidiyorduk. Artık mahallinde, yerinde destinasyonu bizzat yaşayarak hissederek tanıtmak daha önemli. Sayın valimizin önderliğinde böyle bir tanıtma faaliyeti sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

İLK TALİMATI ORDU’NUN TANITILMASI

Müdür Toparlak, Vali Sonel’in göreve gelmesiyle birlikte ilk talimatının Ordu’nun tanıtımı olduğunu vurgulayarak, “Ordu Valisi Tuncay Sonel’in görevine başlar başlamaz bir talimat vererek Ordu’nun tanıtımına devam edilmesini istedi. Ordu’nun tanıtılması gerekiyor diye söyledi. Biz de Ordu’yu yönetenler olarak en büyük eksikliğinin Ordu’nun tanıtımı olduğunu biliyorduk.” Dedi.

“ORDU’NUN KEŞFEDİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Yerinde tanıtım sayesinde Ordu’nun keşfedilmesini sağlayacaklarını ifade eden Müdür Toparlak, “Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda geçen hafta başladık. 41 tane seyahat acentasını Ordu’da ağırladık. Önümüzdeki hafta da yine valimizin talimatlarıyla birlikte Körfez ülkelerinden getireceğimiz seyahat acentaları, fenomenler ve işadamları ile birlikte Ordu’yu tanıtacağız, Ordu’nun keşfedilmesini sağlayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.