Nedim Türkmen hakim karşısında

SPOR 22.01.2020 - 22:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1381+ kez okundu.
 

Nedim Türkmen hakim karşısında

Orduspor Eski Kulüp Başkanlarından Nedim Türkmen, kulübü zarara uğrattığı gerekçesiyle Ordu 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.
Ordu Değişim Gazetesi’nden Erol Karaer’in haberine göre, Orduspor Kulübünün avukatlığını üstlenen Av. Utku Başdağ, Nedim Türkmen'in Orduspor'u 30 milyon lira zarara uğrattığını ayrıca amatör kümeye düşmesi nedeniyle Tüm Orduluların maddi ve manevi kayıpları olduğunu belirterek en ağır sınırdan cezalandırılmasını istedi.  Türkmen'in avukatı ise yapılan işin dernek yararına olduğunu savcılığın kabul ettiğini ama yine de cezalandırma istediğini belirterek dosyanın bilirkişiye sevkini talep etti. Mahkeme başkanı ilk olarak uzlaşmaya gidilmesini ve davanın 3 Nisan'a bırakılmasına karar verdi. Mahkeme sonrası bir açıklama yapan Av. Başdağ bir valiz dolusu evraklarla geldiklerini yeni yeni davaların açılacağını uzlaşmanın söz konusu olmayacağını belirtti.
Orduspor Eski Kulüp Başkanlarından Nedim Türkmen, kulübü zarara uğrattığı gerekçesiyle Ordu 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.


Ordu Değişim Gazetesi’nden Erol Karaer’in haberine göre, Orduspor Kulübünün avukatlığını üstlenen Av. Utku Başdağ, Nedim Türkmen'in Orduspor'u 30 milyon lira zarara uğrattığını ayrıca amatör kümeye düşmesi nedeniyle Tüm Orduluların maddi ve manevi kayıpları olduğunu belirterek en ağır sınırdan cezalandırılmasını istedi.
 Türkmen'in avukatı ise yapılan işin dernek yararına olduğunu savcılığın kabul ettiğini ama yine de cezalandırma istediğini belirterek dosyanın bilirkişiye sevkini talep etti.
Mahkeme başkanı ilk olarak uzlaşmaya gidilmesini ve davanın 3 Nisan'a bırakılmasına karar verdi.
Mahkeme sonrası bir açıklama yapan Av. Başdağ bir valiz dolusu evraklarla geldiklerini yeni yeni davaların açılacağını uzlaşmanın söz konusu olmayacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.