Kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ 22.07.2018 - 22:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2420+ kez okundu.
 

Kaçak içki operasyonu

Ünye’de, İstanbul’dan kaçak içki getirip piyasaya sürmeye çalışan şahıslardan biri yakalanırken bir şahıs firar etti.
Edinilen bilgiye göre,  16 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00 sıralarında Liseler Mahallesi’nde, şüpheliler M.P. ile A.R.K.’nin İstanbul’dan getirdikleri kaçak içkiyi piyasaya sürdükleri ihbarını alan Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasının ardından harekete geçti. Ekipler, şüpheli M.P.’yi koli içerisinde 1000 cl’lik 12 adet kaçak olduğu değerlendirilen bandrolsüz rakı ile birlikte yakaladı. Olayla ilgili tahkikat başlatan jandarma, ele geçirilen bandrolsüz rakılara el koyarken şüpheli M.P.’yi adli makamlara sevk etti. Firar eden diğer şüpheli A.R.K.’nin ise yakalanması için çalışmalar devam ederken Ordu Valiliği’nde yapılan açıklamada, “İlimizde her türlü suç ve suç unsurlarına karşı mücadelemiz, kesintisiz bir şekilde sürdürülecektir.” denildi.  
Ünye’de, İstanbul’dan kaçak içki getirip piyasaya sürmeye çalışan şahıslardan biri yakalanırken bir şahıs firar etti.

Edinilen bilgiye göre,  16 Temmuz Pazartesi günü saat 13.00 sıralarında Liseler Mahallesi’nde, şüpheliler M.P. ile A.R.K.’nin İstanbul’dan getirdikleri kaçak içkiyi piyasaya sürdükleri ihbarını alan Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasının ardından harekete geçti.

Ekipler, şüpheli M.P.’yi koli içerisinde 1000 cl’lik 12 adet kaçak olduğu değerlendirilen bandrolsüz rakı ile birlikte yakaladı. Olayla ilgili tahkikat başlatan jandarma, ele geçirilen bandrolsüz rakılara el koyarken şüpheli M.P.’yi adli makamlara sevk etti. Firar eden diğer şüpheli A.R.K.’nin ise yakalanması için çalışmalar devam ederken Ordu Valiliği’nde yapılan açıklamada, “İlimizde her türlü suç ve suç unsurlarına karşı mücadelemiz, kesintisiz bir şekilde sürdürülecektir.” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.