‘İlk hedefimiz iktidarı devirmek’

SİYASET 18.02.2020 - 22:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2567+ kez okundu.
 

‘İlk hedefimiz iktidarı devirmek’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çiçeği burnunda Ordu İl Başkanı Atila Şahin yaptığı açıklamada, bundan sonraki hedeflerinin iktidarı devirmek olduğunu açıkladı.
Üç adayın bulunduğu CHP Ordu il kongresinde ipi önde göğüsleyerek ikinci kez CHP Ordu İl Başkanı seçilen Atila Şahin, ilk açıklamasını Ordu Olay Gazetesi’ne yaptı. Hafta sonu yapılan seçim sonrası ilk mesajını veren CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, “Çok zorlu bir yarış oldu. Birbirinden değerli rakiplerle yarıştık. Ancak bu sonuçta parti iç bir yarıştı. Asıl yarış bundan sonra iktidar karşı olacak. Bizim bundan sonraki hedefimiz bu iktidarı devirmektir. Türkiye’ye adaletin ve güveninin gelebilmesi için CHP iktidarının kurulması gerekiyor. Bunun için de bu iktidarın devrilmesi gerekiyor. Bunu da seçimde birlikte yarıştığımız diğer arkadaşlarımla birlikte yapacağız” dedi.   Seyit Torun yorumu Kongrede CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un kendisini desteklemediği ve başarısının aynı zamanda ona karşı da elde edilmiş bir başarı olduğu yönündeki yorumları da değerlendiren Şahin, “İfade ettiğim gibi bu bir parti içi yarıştı. Burada insanlar zaman zaman farklı tercihte bulunabilirler. Seyit Bey de böyle bir tercihte bulunabilir. Ancak bu orada kalır. Seyit Bey, CHP Genel Başkan Yardımcısıdır ve Ordu Milletvekilidir. Seyit Bey benim genel başkan yardımcımdır” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çiçeği burnunda Ordu İl Başkanı Atila Şahin yaptığı açıklamada, bundan sonraki hedeflerinin iktidarı devirmek olduğunu açıkladı.

Üç adayın bulunduğu CHP Ordu il kongresinde ipi önde göğüsleyerek ikinci kez CHP Ordu İl Başkanı seçilen Atila Şahin, ilk açıklamasını Ordu Olay Gazetesi’ne yaptı. Hafta sonu yapılan seçim sonrası ilk mesajını veren CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, “Çok zorlu bir yarış oldu. Birbirinden değerli rakiplerle yarıştık. Ancak bu sonuçta parti iç bir yarıştı. Asıl yarış bundan sonra iktidar karşı olacak. Bizim bundan sonraki hedefimiz bu iktidarı devirmektir. Türkiye’ye adaletin ve güveninin gelebilmesi için CHP iktidarının kurulması gerekiyor. Bunun için de bu iktidarın devrilmesi gerekiyor. Bunu da seçimde birlikte yarıştığımız diğer arkadaşlarımla birlikte yapacağız” dedi.  

Seyit Torun yorumu

Kongrede CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un kendisini desteklemediği ve başarısının aynı zamanda ona karşı da elde edilmiş bir başarı olduğu yönündeki yorumları da değerlendiren Şahin, “İfade ettiğim gibi bu bir parti içi yarıştı. Burada insanlar zaman zaman farklı tercihte bulunabilirler. Seyit Bey de böyle bir tercihte bulunabilir. Ancak bu orada kalır. Seyit Bey, CHP Genel Başkan Yardımcısıdır ve Ordu Milletvekilidir. Seyit Bey benim genel başkan yardımcımdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.