HER GÖRDÜĞÜNÜZE YARDIM ETMEYİN

DÜNYA 29.09.2022 - 15:49, Güncelleme: 29.09.2022 - 15:49 14827+ kez okundu.
 

HER GÖRDÜĞÜNÜZE YARDIM ETMEYİN

Ordu'da güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda sözde şehit aileleri derneği adına yardım topladıklarını iddia eden 6 kişi yakalandı.
26.09.2022 günü saat: 20:05 sıralarında Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgi doğrultusunda; 16 AKA 735 plakalı araçta bulunan şahısların sahte belgeler ile şehit ve gaziler adına vatandaşlardan yardım amacıyla fındık topladıkları bilgisi üzerine 16 AKA 735 plakalı aracın Kuşluvan Mahallesi Bahar Otel önünde olduğu tespit edilmiştir. Y.D., İ.Y., Ü.D., A.R.T, A.Y., N.D. isimli şahısların ise konaklamak için Bahar Otel’de bulundukları anlaşılmıştır. Yapılan incelemelerde Şehit ve Gaziler Aileler Derneği adında bir derneğin olmadığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş, 6 şahsın da gözaltına alınarak 27.09.2022 günü mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına getirilmesi talimatı alınmıştır. Gölköy Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen 6 şüpheli savcılıkça serbest bırakılmıştır.              Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ordu'da güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda sözde şehit aileleri derneği adına yardım topladıklarını iddia eden 6 kişi yakalandı.

26.09.2022 günü saat: 20:05 sıralarında Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgi doğrultusunda; 16 AKA 735 plakalı araçta bulunan şahısların sahte belgeler ile şehit ve gaziler adına vatandaşlardan yardım amacıyla fındık topladıkları bilgisi üzerine 16 AKA 735 plakalı aracın Kuşluvan Mahallesi Bahar Otel önünde olduğu tespit edilmiştir. Y.D., İ.Y., Ü.D., A.R.T, A.Y., N.D. isimli şahısların ise konaklamak için Bahar Otel’de bulundukları anlaşılmıştır. Yapılan incelemelerde Şehit ve Gaziler Aileler Derneği adında bir derneğin olmadığı tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş, 6 şahsın da gözaltına alınarak 27.09.2022 günü mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına getirilmesi talimatı alınmıştır. Gölköy Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen 6 şüpheli savcılıkça serbest bırakılmıştır.

 

           Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.