“Davet” Ordu’nun Girişimcilik Kültürünü Geliştirecek

EĞİTİM 11.07.2021 - 18:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6189+ kez okundu.
 

“Davet” Ordu’nun Girişimcilik Kültürünü Geliştirecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen “DAVET” Girişimcilik Merkezi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Güler, “Masraf etmeden randevularınızı buraya verecek, iş görüşmelerinizi burada yapacaksınız. Yeriniz belli. Paranızı kazanın, işinizi büyütün, Ordu’yu herkese tanıtın. Ordu’da kazansın, siz de kazanın, ülkeniz de kazansın, emekte kazansın” dedi.
        Deneyim, araştırma, verimlilik, eğitim ve ticaret kelimelerinden yola çıkarak hayata geçirilen ve baş harfleriyle de adı konulan DAVET Girişimcilik Merkezi, Ordu’nun inovasyon merkezi oluyor. Bu merkezle birlikte Büyükşehir Belediyesi her konuda girişimcilik kültürünü geliştirerek Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak.       DAVET’İN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK   Başkan Güler’in titizlikle hazırlattığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla hayata geçirilen DAVET Girişimcilik Merkezi’nde isteyen bilgilerini paylaşacak, eğitimler verecek; isteyen kendi iş yeri gibi toplantılar, görüşmeler yapabilecek. Kısacası buranın kapısı herkese açık olacak ve hiçbir masraf edilmeden bu gibi ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanabilecek. Buradan yararlanmak isteyen girişimciler davet@ordu.bel.tr mail adresine isim, soy isim, telefon numarası ve ne yapmak istediği belirtilen kısa bir yazı ile başvurabilecekler. Değerlendirmeye alınan başvurulara dönüş yapılarak herkese buradan yararlanma fırsatı sunulacak.       “YERİNİZ BELLİ PARANIZI KAZANIN, İŞİNİZİ BÜYÜTÜN”             DAVET Girişimcilik Merkezi Tanıtım Toplantısı’nda merkez ile ilgili bilgiler veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün burada güzel bir hareket başlatıyoruz. Bu hareket DAVET Girişimcilik Merkezi hareketi. DAVET kelimesindeki harflerin hepsinin bir fonksiyonları var. Buradaki ‘D’ deneyimlerimizi ifade ediyor. Deneyimi olan kişiler ne deneyimi varsa gelip burada anlatacak. ‘A’ araştırma, kim ne araştırmışsa buraya getirip bizlerle paylaşabilir. ‘V’ verimlilik, en önemli sorunumuz verimlilik. Bir şeyden daha fazla verim elde etmemiz gerekiyor. Girdi ve çıktı arasındaki kazancı daha fazla büyütmek gibi. ‘E’ eğitim, gelin buraya ne biliyorsanız öğretin. Hayat, başından sonuna kadar bir eğitim merkezi. ‘T’ ise ticaret, biz sizlerin işinizi kolaylaştırmak istiyoruz. Girişimcilerin ilk önce bir şirket kurması gerekiyor, işte adres burası. Bir yer tutması gerekiyor, adres burası. Masraf etmeden randevularınızı buraya verecek, iş görüşmelerinizi burada yapacaksınız. Yeriniz belli. Paranızı kazanın, işinizi büyütün, Ordu’yu herkese tanıtın. Ordu’da kazansın, siz de kazanın, ülkenizde kazansın, emekte kazansın. Davet Merkezi 5 fonksiyonu içinde barındıran bir yer. Gelin burayı kullanın, büyütün” şeklinde konuştu.     “SANKİ BURASI BİZİM İÇİN YAPILMIŞ” Tanıtım toplantısına katılarak DAVET Girişimcilik Merkezi ile kuracakları şirket için yer sıkıntısı yaşamayacaklarını söyleyen girişimci vatandaş, “Üç kişi şirket kuracağız ama kiralama sıkıntısı yaşıyoruz. Sanki burası bizim için yapılmış bir yer gibi oldu. Burayla birlikte yer tutma sıkıntısından kurtulmuş olacağız. Şirketimizi kurduğumuzda buradan yararlanabileceğiz” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen “DAVET” Girişimcilik Merkezi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Güler, “Masraf etmeden randevularınızı buraya verecek, iş görüşmelerinizi burada yapacaksınız. Yeriniz belli. Paranızı kazanın, işinizi büyütün, Ordu’yu herkese tanıtın. Ordu’da kazansın, siz de kazanın, ülkeniz de kazansın, emekte kazansın” dedi.

 

 

 

 

Deneyim, araştırma, verimlilik, eğitim ve ticaret kelimelerinden yola çıkarak hayata geçirilen ve baş harfleriyle de adı konulan DAVET Girişimcilik Merkezi, Ordu’nun inovasyon merkezi oluyor. Bu merkezle birlikte Büyükşehir Belediyesi her konuda girişimcilik kültürünü geliştirerek Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak.

 

 

 

DAVET’İN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK

 

Başkan Güler’in titizlikle hazırlattığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla hayata geçirilen DAVET Girişimcilik Merkezi’nde isteyen bilgilerini paylaşacak, eğitimler verecek; isteyen kendi iş yeri gibi toplantılar, görüşmeler yapabilecek. Kısacası buranın kapısı herkese açık olacak ve hiçbir masraf edilmeden bu gibi ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanabilecek. Buradan yararlanmak isteyen girişimciler davet@ordu.bel.tr mail adresine isim, soy isim, telefon numarası ve ne yapmak istediği belirtilen kısa bir yazı ile başvurabilecekler. Değerlendirmeye alınan başvurulara dönüş yapılarak herkese buradan yararlanma fırsatı sunulacak.

 

 

 

“YERİNİZ BELLİ PARANIZI KAZANIN, İŞİNİZİ BÜYÜTÜN”

           

DAVET Girişimcilik Merkezi Tanıtım Toplantısı’nda merkez ile ilgili bilgiler veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün burada güzel bir hareket başlatıyoruz. Bu hareket DAVET Girişimcilik Merkezi hareketi. DAVET kelimesindeki harflerin hepsinin bir fonksiyonları var. Buradaki ‘D’ deneyimlerimizi ifade ediyor. Deneyimi olan kişiler ne deneyimi varsa gelip burada anlatacak. ‘A’ araştırma, kim ne araştırmışsa buraya getirip bizlerle paylaşabilir. ‘V’ verimlilik, en önemli sorunumuz verimlilik. Bir şeyden daha fazla verim elde etmemiz gerekiyor. Girdi ve çıktı arasındaki kazancı daha fazla büyütmek gibi. ‘E’ eğitim, gelin buraya ne biliyorsanız öğretin. Hayat, başından sonuna kadar bir eğitim merkezi. ‘T’ ise ticaret, biz sizlerin işinizi kolaylaştırmak istiyoruz. Girişimcilerin ilk önce bir şirket kurması gerekiyor, işte adres burası. Bir yer tutması gerekiyor, adres burası. Masraf etmeden randevularınızı buraya verecek, iş görüşmelerinizi burada yapacaksınız. Yeriniz belli. Paranızı kazanın, işinizi büyütün, Ordu’yu herkese tanıtın. Ordu’da kazansın, siz de kazanın, ülkenizde kazansın, emekte kazansın. Davet Merkezi 5 fonksiyonu içinde barındıran bir yer. Gelin burayı kullanın, büyütün” şeklinde konuştu.

 

 

“SANKİ BURASI BİZİM İÇİN YAPILMIŞ”

Tanıtım toplantısına katılarak DAVET Girişimcilik Merkezi ile kuracakları şirket için yer sıkıntısı yaşamayacaklarını söyleyen girişimci vatandaş, “Üç kişi şirket kuracağız ama kiralama sıkıntısı yaşıyoruz. Sanki burası bizim için yapılmış bir yer gibi oldu. Burayla birlikte yer tutma sıkıntısından kurtulmuş olacağız. Şirketimizi kurduğumuzda buradan yararlanabileceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.