Ceren Özdemir’in hayatı kitap oldu

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.09.2020 - 23:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1734+ kez okundu.
 

Ceren Özdemir’in hayatı kitap oldu

Ordu’da 3 Aralık 2019 tarihinde cezaevi firarisi tarafından evinin önünde katledilen Üniversite Öğrencisi Ceren Özdemir’in hayatı kitap oldu.
     Yazar Birol Öztürk tarafından kaleme alınan biyografi kitabında Ceren Özdemir’in hayatı ve hayallerine daire çarpıcı bilgi ve belgelere yer verildi. İstanbul faaliyet gösteren Güzelordu Derneği tarafından bastırılacak olan kitabın mizanpaj ve editörlüğü Uğurcan Ağaoğlu tarafından yapılıyor.   Kitabıyla ilgili açıklamalarda bulunan Birol Öztürk, “Ceren çok özel bir çocuktu. Üç enstrüman çalıyor, İngilizce ve Korece konuşuyor, bale ve tiyatro yapıyordu... Gelecek vadeden bir sanatçıydı. Heba olmuş bir hikayedir ve benim bu hikayeyi yazarak tarihe bırakmaktan başka seçeceğim yoktu” dedi.
Ordu’da 3 Aralık 2019 tarihinde cezaevi firarisi tarafından evinin önünde katledilen Üniversite Öğrencisi Ceren Özdemir’in hayatı kitap oldu.

 

 

 Yazar Birol Öztürk tarafından kaleme alınan biyografi kitabında Ceren Özdemir’in hayatı ve hayallerine daire çarpıcı bilgi ve belgelere yer verildi. İstanbul faaliyet gösteren Güzelordu Derneği tarafından bastırılacak olan kitabın mizanpaj ve editörlüğü Uğurcan Ağaoğlu tarafından yapılıyor.

 

Kitabıyla ilgili açıklamalarda bulunan Birol Öztürk, “Ceren çok özel bir çocuktu. Üç enstrüman çalıyor, İngilizce ve Korece konuşuyor, bale ve tiyatro yapıyordu... Gelecek vadeden bir sanatçıydı. Heba olmuş bir hikayedir ve benim bu hikayeyi yazarak tarihe bırakmaktan başka seçeceğim yoktu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.