Büyükşehir, Ordu Ve Samsun’u Birbirine Bağlıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 10.06.2021 - 23:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2296+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Ordu Ve Samsun’u Birbirine Bağlıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı asfalt seferberliği kentin sınırlarını aştı. Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı Mahallesi ile Samsun Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahallesi’ni birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı.
    Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, asfalt çalışmaları çevre illerin mahallelerine kadar ulaştı.  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarının yanı sıra çevre illere bağlantı sağlayan güzergahlar da asfalt ile buluşmaya başladı.       SOSYAL, KÜLTÜREL VE TİCARİ FAALİYETLER ARTACAK       İller arası sosyal, kültürel ve ticari faaliyetleri artırması beklenen yol yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ordu ile Samsun’u kırsal mahalleler üzerinden birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı.       11 KİLOMETRE GÜZERGAH ASFALTLA BULUŞACAK       Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı mahallesi ile Samsun’un Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahallelerine bağlantı sağlayan yolda daha önce 6.5 kilometre asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geride kalan 4.5 kilometrelik yolu da asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı. 4.5 kilometrelik yolun 3 kilometrelik kısmını asfaltla buluşturan ekipler, geride kalan kısımdaki çalışmalarını ise sürdürüyor.       KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLANACAK       Tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplam 11 kilometre uzunluğundaki güzergah emülsiyon asfaltla buluşarak, Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı mahallesi ile Samsun’un Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahalleleri arasında konforlu bir ulaşım sağlanmış olacak.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı asfalt seferberliği kentin sınırlarını aştı. Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı Mahallesi ile Samsun Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahallesi’ni birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı.

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, asfalt çalışmaları çevre illerin mahallelerine kadar ulaştı.  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarının yanı sıra çevre illere bağlantı sağlayan güzergahlar da asfalt ile buluşmaya başladı.

 

 

 

SOSYAL, KÜLTÜREL VE TİCARİ FAALİYETLER ARTACAK

 

 

 

İller arası sosyal, kültürel ve ticari faaliyetleri artırması beklenen yol yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ordu ile Samsun’u kırsal mahalleler üzerinden birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışması başlattı.

 

 

 

11 KİLOMETRE GÜZERGAH ASFALTLA BULUŞACAK

 

 

 

Ordu’nun Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı mahallesi ile Samsun’un Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahallelerine bağlantı sağlayan yolda daha önce 6.5 kilometre asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geride kalan 4.5 kilometrelik yolu da asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı. 4.5 kilometrelik yolun 3 kilometrelik kısmını asfaltla buluşturan ekipler, geride kalan kısımdaki çalışmalarını ise sürdürüyor.

 

 

 

KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLANACAK

 

 

 

Tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplam 11 kilometre uzunluğundaki güzergah emülsiyon asfaltla buluşarak, Akkuş ilçesine bağlı Haliluşağı mahallesi ile Samsun’un Salıpazarı ilçesine bağlı Güzelvatan Mahalleleri arasında konforlu bir ulaşım sağlanmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.