Argan’dan Kongre Sonrası İlk Açıklama

SİYASET 15.10.2020 - 15:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2415+ kez okundu.
 

Argan’dan Kongre Sonrası İlk Açıklama

AK Parti Ünye ilçe Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeleyen Kenan Selim Argan; “Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.
  10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen AK Parti 6. olağan kongresinde AK Parti Ünye ilçe Başkanlığı görevine seçilen Kenan Selim Argan yaptığı basın açıklamasında, “Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi. Yeni bir başlangıç olacak AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan açıklamasında, “Bu kongremiz yeni bir başlangıç, yeni bir umut, aydınlanma ve emin adımlarla yürümek olacaktır. 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen 6. Olağan kongremizi büyük bir coşku ve heyecanın hakim olduğu bir ortamda gerçekleştirdik. Bizlere verilen bu emaneti erdemli ve kutlu mücadelenin adımları olarak teşkilatımızın her kademesinde görev yapan kardeşlerimizle birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi. Bizi için asıl olan el ele yürümektir Birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda hiçbir güç duramaz ifadesini kullanan Kenan Selim Argan şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi millete hizmet yolunda çekilen zahmet mihnet değil tam tersine şereftir. AK Parti kardeşliğin vefanın ve vefanın partisidir. Emin olduğumuz bir şey var ki oda birlik ve beraberlik içerisinde olursak karşımızda duracak hiçbir gücün olmayacağıdır. AK hizmet sevdası ile dua ile çıktık kutlu yola. Bizim için asıl olan el ele yürümektir. Bu dava için gayretle çalışan dava arkadaşlarıma selam olsun. Bir ve beraber olacağız İlk günkü aşkla yenilenen ekibimizle tüm zorlukları aşarak bu zamana kadar olduğumuz gibi bundan sonra da revan olacağız. Önceki dönemde görev yaptığımız arkadaşlarımıza teşkilatımıza katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu dava uğrunda yine azim, kararlılık ve inançla birlikte olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız.” Teşekkür etti Gerçekleştirdiğimiz AK Parti 6. Olağan kongremize başta video mesaj göndererek bizleri gururlandıran Dünya mazlumlarının umudu ve hamisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kongremize tebrik telgrafını ileten Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, İl Başkanımız Halit Tomakin ve yönetim kurulu üyelerine, ilçemizin siyasi parti temsilcilerine, çevre ilçelerimizin ilçe başkanlarına, delegelerimize, kongremizde görev yapan emniyet mensupları ve tüm kamu görevlilerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum. “
AK Parti Ünye ilçe Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeleyen Kenan Selim Argan; “Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.

 

10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen AK Parti 6. olağan kongresinde AK Parti Ünye ilçe Başkanlığı görevine seçilen Kenan Selim Argan yaptığı basın açıklamasında, “Birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.

Yeni bir başlangıç olacak

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan açıklamasında, “Bu kongremiz yeni bir başlangıç, yeni bir umut, aydınlanma ve emin adımlarla yürümek olacaktır. 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen 6. Olağan kongremizi büyük bir coşku ve heyecanın hakim olduğu bir ortamda gerçekleştirdik. Bizlere verilen bu emaneti erdemli ve kutlu mücadelenin adımları olarak teşkilatımızın her kademesinde görev yapan kardeşlerimizle birlik ve beraberliğimizi daha güçlü tutarak milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”dedi.

Bizi için asıl olan el ele yürümektir

Birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda hiçbir güç duramaz ifadesini kullanan Kenan Selim Argan şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi millete hizmet yolunda çekilen zahmet mihnet değil tam tersine şereftir. AK Parti kardeşliğin vefanın ve vefanın partisidir. Emin olduğumuz bir şey var ki oda birlik ve beraberlik içerisinde olursak karşımızda duracak hiçbir gücün olmayacağıdır. AK hizmet sevdası ile dua ile çıktık kutlu yola. Bizim için asıl olan el ele yürümektir. Bu dava için gayretle çalışan dava arkadaşlarıma selam olsun.

Bir ve beraber olacağız

İlk günkü aşkla yenilenen ekibimizle tüm zorlukları aşarak bu zamana kadar olduğumuz gibi bundan sonra da revan olacağız. Önceki dönemde görev yaptığımız arkadaşlarımıza teşkilatımıza katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu dava uğrunda yine azim, kararlılık ve inançla birlikte olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız.”

Teşekkür etti

Gerçekleştirdiğimiz AK Parti 6. Olağan kongremize başta video mesaj göndererek bizleri gururlandıran Dünya mazlumlarının umudu ve hamisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kongremize tebrik telgrafını ileten Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, İl Başkanımız Halit Tomakin ve yönetim kurulu üyelerine, ilçemizin siyasi parti temsilcilerine, çevre ilçelerimizin ilçe başkanlarına, delegelerimize, kongremizde görev yapan emniyet mensupları ve tüm kamu görevlilerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.