Açık lise kayıtlarında son tarih 28 Eylül!

EĞİTİM 24.09.2018 - 23:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2656+ kez okundu.
 

Açık lise kayıtlarında son tarih 28 Eylül!

20 Eylül tarihinde başlayan Açık Lise Kayıtları 28 Eylül tarihinde sona eriyor!
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Müdürü Mustafa Erdoğan, gazetemize özel yaptığı açıklamada, açık lise kayıtlarının 28 Eylül’de sona ereceğini hatırlattı. Ünye’de bin aktif açık öğretim lisesi öğrencisi olduğunu söyleyen Erdoğan, öğrencilerin mağdur olmamaları için son günü beklemeden kayıtlarını yaptırmalarını istedi. Açık lise kayıtlarını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yaptıklarını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: “20 Eylül itibariyle başlayan açık lise kayıtlarımız 28 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kayıt yenilemelerde 28 Eylül’de sona erecek. Açık lise kayıtlarını yapıyoruz. Mesleki açık liseye kayıt yaptırıp yüz yüze eğitim alacaklar ise meslek liselerine kayıt yaptıracaklar. Mesleki açık lisede kişiler hangi meslek lisesine gitmek istiyorsa oraya gidebiliyorlar. Açık lisede ilçemizde şu ana kadar 85 kayıt var. Açık lisenin Ünye’de bini aktif 2 bin öğrencisi var. Bunların bütün askerlik ve diploma gibi tüm iş ve işlemleri bizim tarafımızdan yapılıyor.” Mustafa Erdoğan, açık ortaokul kayıtları devam ediyor.  
20 Eylül tarihinde başlayan Açık Lise Kayıtları 28 Eylül tarihinde sona eriyor!

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Müdürü Mustafa Erdoğan, gazetemize özel yaptığı açıklamada, açık lise kayıtlarının 28 Eylül’de sona ereceğini hatırlattı.

Ünye’de bin aktif açık öğretim lisesi öğrencisi olduğunu söyleyen Erdoğan, öğrencilerin mağdur olmamaları için son günü beklemeden kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

Açık lise kayıtlarını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yaptıklarını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

“20 Eylül itibariyle başlayan açık lise kayıtlarımız 28 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kayıt yenilemelerde 28 Eylül’de sona erecek. Açık lise kayıtlarını yapıyoruz. Mesleki açık liseye kayıt yaptırıp yüz yüze eğitim alacaklar ise meslek liselerine kayıt yaptıracaklar. Mesleki açık lisede kişiler hangi meslek lisesine gitmek istiyorsa oraya gidebiliyorlar. Açık lisede ilçemizde şu ana kadar 85 kayıt var. Açık lisenin Ünye’de bini aktif 2 bin öğrencisi var. Bunların bütün askerlik ve diploma gibi tüm iş ve işlemleri bizim tarafımızdan yapılıyor.”

Mustafa Erdoğan, açık ortaokul kayıtları devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.