AKILLI SAAT İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

BÖLGE GÜNDEMİ 15.02.2024 - 12:05, Güncelleme: 16.02.2024 - 01:11 1819+ kez okundu.
 

AKILLI SAAT İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde hayata geçirilen Akıllı Saat Projesi ile artık alzheimer hastası Fatma Teyze de güvende.
    Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ve alzheimer hastalığı bulunan 80 yaşındaki Fatma Pelit 8 Şubat tarihinde kayboldu. Ailesinin kolluk kuvvetlerine haber vermesi sonucu arama çalışmalarının başlatıldığı olayda 4 günün ardından evlerinin 4-5 km uzağında sağlıklı olarak bulunan Fatma Pelit ailesi ve sevenlerine büyük korku yaşattı. YAKINLARININ YAŞADIĞI ENDİŞE BU PROJE İLE SONA ERDİ Fatma Pelit’in aynı durumu bir daha yaşamamasını isteyen ailesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin muhtemel kaybolma ve düşme olaylarına karşı önlem almak amacıyla geliştirdiği cihaz olan Akıllı Saat için talepte bulundu. Talep üzerine hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatma Teyze’yi evinde ziyaret ederek akıllı saati teslim etti. Akıllı Saat sayesinde hayatında yeni bir başlangıç yapan Fatma Teyze’nin ailesinin yaşadığı endişe bu proje ile sona erdi. PELİT AİLESİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Pelit ailesi bu tür olayların bir daha yaşanmaması için verilen Akıllı Saat dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.    
Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde hayata geçirilen Akıllı Saat Projesi ile artık alzheimer hastası Fatma Teyze de güvende.

 

 

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ve alzheimer hastalığı bulunan 80 yaşındaki Fatma Pelit 8 Şubat tarihinde kayboldu. Ailesinin kolluk kuvvetlerine haber vermesi sonucu arama çalışmalarının başlatıldığı olayda 4 günün ardından evlerinin 4-5 km uzağında sağlıklı olarak bulunan Fatma Pelit ailesi ve sevenlerine büyük korku yaşattı.

YAKINLARININ YAŞADIĞI ENDİŞE BU PROJE İLE SONA ERDİ

Fatma Pelit’in aynı durumu bir daha yaşamamasını isteyen ailesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin muhtemel kaybolma ve düşme olaylarına karşı önlem almak amacıyla geliştirdiği cihaz olan Akıllı Saat için talepte bulundu. Talep üzerine hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatma Teyze’yi evinde ziyaret ederek akıllı saati teslim etti.

Akıllı Saat sayesinde hayatında yeni bir başlangıç yapan Fatma Teyze’nin ailesinin yaşadığı endişe bu proje ile sona erdi.

PELİT AİLESİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Pelit ailesi bu tür olayların bir daha yaşanmaması için verilen Akıllı Saat dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.