Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

BÖLGE GÜNDEMİ 28.10.2023 - 22:30, Güncelleme: 29.10.2023 - 21:21 561+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.
        Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'nda yapılan çelenk koyma törenine, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Celal Tezcan, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.   Tören, Vali Muammer Erol ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile devam etti.    Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile Atatürk Anıtı'nda yapılan tören sona erdi.   Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Ordu Kültür Sanat Merkezi’ndeki Fotoğraf Sergisi açılışı, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan ve İlkadım Anıtı’nda sona eren olan 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu Konseri ile devam etti.   Cumhuriyet Bayramı kutlama programına, 29 Ekim Pazar günü  gerçekleştirilecek tören ve etkinliklerle devam edilecek.
Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

 

 

 

 

Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'nda yapılan çelenk koyma törenine, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Celal Tezcan, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Tören, Vali Muammer Erol ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile devam etti. 

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile Atatürk Anıtı'nda yapılan tören sona erdi.

 

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Ordu Kültür Sanat Merkezi’ndeki Fotoğraf Sergisi açılışı, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan ve İlkadım Anıtı’nda sona eren olan 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu Konseri ile devam etti.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlama programına, 29 Ekim Pazar günü  gerçekleştirilecek tören ve etkinliklerle devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.