BAŞKAN TAVLI’DAN YEŞİLKENT MAHALLESİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

BÖLGE GÜNDEMİ 24.02.2024 - 12:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 12:00 1201+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI’DAN YEŞİLKENT MAHALLESİNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın Yeşilkent Mahallesi’nde yaptığı halk buluşması mitinge dönüşürken mahalle sakinleri Başkan Tavlı’yı davul-zurna ile karşıladı. Yeşilkentli’lerin her zaman Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’nin yanında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak mahallelerimizin önemli ve kritik noktalarında menfez çalışmalarının yanı sıra uzun ömürlü beton yol çalışması yürüttük. Önümüzdeki dönem siz hemşehrilerimin de desteğiyle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
      Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmalarını Yeşilkent Mahallesi ile sürdürdü. Beraberinde MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Yeşilkent Eski Belediye Başkanı Muammer Çamuroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililerle Yeşilkent Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı mahalle sakinleri tarafından davul-zurna ve konfetilerle karşılandı.   Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Tavlı’nın ziyareti mitinge dönüşürken, mahalleliler sevgi selinde bulundu.   “Yeşilkent Mahallemizde Ulaşım Konforunu Arttırdık” Vatandaşlara seslenen Başkan Tavlı, “Değerli hemşehrilerim, 2019 yılında yapılan yerel seçimde de bizlere güçlü destek vererek bugünkü hizmetlerin Ünye’ye kazandırılmasında ciddi katkılarınız olmuştur. Biz de bu katkılarını her zaman hizmete dönüştürdük. Yeşilkent Mahallemizde geçmiş dönemde belde iken 1 km. beton yol yokken Allah’a şükürler olsun Kuşçu, Çamoğlu, Serviler, Güney, Darahta, Ballık, Bahçeler ve diğer mevkiilerde uzun ömürlü beton yol çalışmaları yaptık ve hizmetinize sunduk. Anayolda da bölge bölge betonlar dökerek ulaşım konforunu arttırmaya çalıştık. Ayrıca Güney mahallemizin en uç noktasında her yağmurda tahrip olan yolda köprü gibi menfez çalışması yaptık. Beton yol çalışması yaptığımız bölgelerde çakılın durması bile mümkün değildi” dedi.   “Konforlu Ulaşım Çalışmalarımız Önümüzdeki Dönem de Sürecek” Başkan Tavlı Yeşilkent’in diğer mahallelere olan bağlantı yollarında da iyileştirme yaptıklarını açıklayarak, “Darahta Mevkii’nde Çiğdem Mahallesi’ne giden bağlantı yolunda her yağmur ve selde tahrip oluyordu. O bölgede de sıkıntı oluşturan kısımları tamamlamak üzereyiz. Allah’ın izni sizlerin destekleriyle bu yıl ve gelecek yıl kalan kısımları da tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Düne kadar beton yol dökme noktasında imkanı olmayan Ünye Belediyesi bugün kavuştuğu bu imkan sayesinde bu yollarda sizlere hiçbir çile yaşatmadan konforlu bir şekilde bağınıza, bahçenize, evinize ulaşmak için Allah’ın izni ile bu yolları yine bu irade ile birlikte biz çözeceğiz” diye konuştu.   “Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine Biz Hazırız” Başkan Tavlı son olarak Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine hazır olduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah’ın izni ile Türkiye’nin ikinci yüzyılı Türkiye Yüzyılı olacak. Biz de Ünye Belediyesi olarak mahallelerimizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır hale dönüştüreceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sizlerin destekleriyle hep birlikte bu mahallelere bu hizmeti getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Sorunları çözüme kavuşturacağız.”   Başkan Tavlı ayrıca Yeşilkent Mahallesi’nin eski belediye binasının bulunduğu alanda yeni meydan çalışmasını da önümüzdeki dönem hayata geçireceklerini ifade etti.
Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’nın Yeşilkent Mahallesi’nde yaptığı halk buluşması mitinge dönüşürken mahalle sakinleri Başkan Tavlı’yı davul-zurna ile karşıladı. Yeşilkentli’lerin her zaman Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’nin yanında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak mahallelerimizin önemli ve kritik noktalarında menfez çalışmalarının yanı sıra uzun ömürlü beton yol çalışması yürüttük. Önümüzdeki dönem siz hemşehrilerimin de desteğiyle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmalarını Yeşilkent Mahallesi ile sürdürdü. Beraberinde MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Yeşilkent Eski Belediye Başkanı Muammer Çamuroğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililerle Yeşilkent Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı mahalle sakinleri tarafından davul-zurna ve konfetilerle karşılandı.

 

Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Tavlı’nın ziyareti mitinge dönüşürken, mahalleliler sevgi selinde bulundu.

 

“Yeşilkent Mahallemizde Ulaşım Konforunu Arttırdık”

Vatandaşlara seslenen Başkan Tavlı, “Değerli hemşehrilerim, 2019 yılında yapılan yerel seçimde de bizlere güçlü destek vererek bugünkü hizmetlerin Ünye’ye kazandırılmasında ciddi katkılarınız olmuştur. Biz de bu katkılarını her zaman hizmete dönüştürdük. Yeşilkent Mahallemizde geçmiş dönemde belde iken 1 km. beton yol yokken Allah’a şükürler olsun Kuşçu, Çamoğlu, Serviler, Güney, Darahta, Ballık, Bahçeler ve diğer mevkiilerde uzun ömürlü beton yol çalışmaları yaptık ve hizmetinize sunduk. Anayolda da bölge bölge betonlar dökerek ulaşım konforunu arttırmaya çalıştık. Ayrıca Güney mahallemizin en uç noktasında her yağmurda tahrip olan yolda köprü gibi menfez çalışması yaptık. Beton yol çalışması yaptığımız bölgelerde çakılın durması bile mümkün değildi” dedi.

 

“Konforlu Ulaşım Çalışmalarımız Önümüzdeki Dönem de Sürecek”

Başkan Tavlı Yeşilkent’in diğer mahallelere olan bağlantı yollarında da iyileştirme yaptıklarını açıklayarak, “Darahta Mevkii’nde Çiğdem Mahallesi’ne giden bağlantı yolunda her yağmur ve selde tahrip oluyordu. O bölgede de sıkıntı oluşturan kısımları tamamlamak üzereyiz. Allah’ın izni sizlerin destekleriyle bu yıl ve gelecek yıl kalan kısımları da tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Düne kadar beton yol dökme noktasında imkanı olmayan Ünye Belediyesi bugün kavuştuğu bu imkan sayesinde bu yollarda sizlere hiçbir çile yaşatmadan konforlu bir şekilde bağınıza, bahçenize, evinize ulaşmak için Allah’ın izni ile bu yolları yine bu irade ile birlikte biz çözeceğiz” diye konuştu.

 

“Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine Biz Hazırız”

Başkan Tavlı son olarak Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine hazır olduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah’ın izni ile Türkiye’nin ikinci yüzyılı Türkiye Yüzyılı olacak. Biz de Ünye Belediyesi olarak mahallelerimizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır hale dönüştüreceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sizlerin destekleriyle hep birlikte bu mahallelere bu hizmeti getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Sorunları çözüme kavuşturacağız.”

 

Başkan Tavlı ayrıca Yeşilkent Mahallesi’nin eski belediye binasının bulunduğu alanda yeni meydan çalışmasını da önümüzdeki dönem hayata geçireceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.