BAŞKAN TAVLI'DAN ÜNYE 1957 SPOR'A KALICI ÇÖZÜM

SPOR 11.02.2024 - 18:55, Güncelleme: 11.02.2024 - 18:55 2171+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI'DAN ÜNYE 1957 SPOR'A KALICI ÇÖZÜM

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye'nin değeri olan Ünye 1957 Spor'un konaklama ihtiyacını kökünden çözdü. Görev süresi boyunca amatör spora önemli destek sağlayan Başkan Tavlı Ünye Belediyesi tarafından yapım çalışması devam eden tesisin kısa sürede tamamlanarak Ünye 1957 Spor'a teslim edileceğini söyledi.
  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye'nin değeri olan Ünye 1957 Spor'un konaklama ihtiyacına cevap verecek tesiste çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Deplasmanda Alaçamspor'la karşılaşacak olan Ünye 1957 Spor'u ziyaret ederek başarılar dileyen başkan Tavlı kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. "TARİHİNDEN İLK DEFA KALICI ÇÖZÜM" Ünye 1957 Spor'un başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını ve destekçisi olduklarını söyleyen Başkan Tavlı, "Ünye 1957 Spor'umuz Ünye'mizin ortak değeri. Biz de bu değerimize her zaman sahip çıkarak destek verdik. Ünye 1957 Spor'umuz tarihinde ilk defa kalıcı olarak kendi tesisine kavuşuyor. Geçmişi başarılarla dolu temsilcimizi, her daim sözde değil özde destekledik. Çınarsuyu Mevkii'nde; kulübümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde, belediye marifetiyle yaptığımız modern tesis, çok yakında hizmete açılacak ve Ünye 1957 Spor'umuza hizmet verecek. Şimdiden tesisimizin hayırlı olmasını diliyor, Ünye 1957 Spor'umuza başarılar diliyorum” dedi. AMATÖR SPORA SAHİP ÇIKTI Başkan Tavlı görev süresi boyunca amatör spora da önemli destekler sağladı. Gençlerin spor tesislerine ulaşımlarını ücretsiz araç temini ile kolaylaştıran Başkan Tavlı ayrıca amatör spor kulüplerine Cevizdere tesislerinde hizmete sunulan bina destek sağladı. Başkan için Tavlı amatör Spora desteklerin önümüzdeki dönem de devam edeceğini belirtti.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye'nin değeri olan Ünye 1957 Spor'un konaklama ihtiyacını kökünden çözdü. Görev süresi boyunca amatör spora önemli destek sağlayan Başkan Tavlı Ünye Belediyesi tarafından yapım çalışması devam eden tesisin kısa sürede tamamlanarak Ünye 1957 Spor'a teslim edileceğini söyledi.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye'nin değeri olan Ünye 1957 Spor'un konaklama ihtiyacına cevap verecek tesiste çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Deplasmanda Alaçamspor'la karşılaşacak olan Ünye 1957 Spor'u ziyaret ederek başarılar dileyen başkan Tavlı kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

"TARİHİNDEN İLK DEFA KALICI ÇÖZÜM"

Ünye 1957 Spor'un başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını ve destekçisi olduklarını söyleyen Başkan Tavlı, "Ünye 1957 Spor'umuz Ünye'mizin ortak değeri. Biz de bu değerimize her zaman sahip çıkarak destek verdik. Ünye 1957 Spor'umuz tarihinde ilk defa kalıcı olarak kendi tesisine kavuşuyor. Geçmişi başarılarla dolu temsilcimizi, her daim sözde değil özde destekledik. Çınarsuyu Mevkii'nde; kulübümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde, belediye marifetiyle yaptığımız modern tesis, çok yakında hizmete açılacak ve Ünye 1957 Spor'umuza hizmet verecek. Şimdiden tesisimizin hayırlı olmasını diliyor, Ünye 1957 Spor'umuza başarılar diliyorum” dedi.

AMATÖR SPORA SAHİP ÇIKTI

Başkan Tavlı görev süresi boyunca amatör spora da önemli destekler sağladı. Gençlerin spor tesislerine ulaşımlarını ücretsiz araç temini ile kolaylaştıran Başkan Tavlı ayrıca amatör spor kulüplerine Cevizdere tesislerinde hizmete sunulan bina destek sağladı. Başkan için Tavlı amatör Spora desteklerin önümüzdeki dönem de devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.