Başkan Tavlı, “Yöresel Ürün Pazarı Ünye’ye Değer Katacak”

YAŞAM 09.03.2022 - 15:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2362+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, “Yöresel Ürün Pazarı Ünye’ye Değer Katacak”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Atatürk Parkı’nda kurulacak olan Hanımeli Yöresel Ürün Pazarı yerinde incelemelerde bulunarak, hanımların ev ekonomisine ve Ünye turizmine katkı sunacağını söyledi.
      Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKA tarafından desteklenen proje ile Atatürk Parkı’nda bulunan Taka Restoran’ın alt katında kurulacak olan Hanımeli Yöresel Ürün Pazarı’nda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ÜNKA Kadın Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.       “HANIM KARDEŞLERİMİZ ÜNYE’DE ÖZEL BİR MEKÂNIN OLUŞMASINA KATKI SUNACAKLAR” Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak pazarın Ünye’ye ve Ünye Turizmine kazandırılacağını söyleyen Başkan Hüseyin Tavlı, “Bu özel ve anlamlı günde, yerel yönetim olarak yöresel ürünlerin öne çıkması, değer bulması bölgemize ilçemize katma değer oluşması için biz belediye olarak bir faaliyet içerisinde idik. Bunu daha da ileri götürelim, işi taçlandıralım ve hayatımızın merkezinde olan siz değerli kadınlarımız ile birlikte yöresel ürünlerimizin üretiminde aynı zamanda aile ekonomisine katkı sunması noktasında siz kadınlarımızdan; hem güç alalım hem de aile ekonomimize katkı sunalım diye buradayız. İnşallah yöresel ürünlerin ticari anlamda üretilip satıldığı ve sizlerin hemşerilerimizin, şehrimizin marka neticesine dönebilecek bölgenin kıymetli ürünlerinin de tanıtılmasına hep birlikte vesile oluruz diyorum. Sizlere hayırlı olsun diyorum. Bu noktaya gelene kadar bu kardeşlerimiz hijyen, kooperatifçilik, üretim, paketleme gibi konular da ciddi anlamda eğitim aldılar. Hiç aksatmadan programlara katılarak; bugün inşallah buraya kendi sıcaklıklarını da katarak Ünye’de özel bir mekânın oluşmasına vesile olacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.   ÜNKA Kadın Kooperatifi üyeleri de Başkan Tavlı’ya kadınlara verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür etti.  
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Atatürk Parkı’nda kurulacak olan Hanımeli Yöresel Ürün Pazarı yerinde incelemelerde bulunarak, hanımların ev ekonomisine ve Ünye turizmine katkı sunacağını söyledi.

 

 

 

Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKA tarafından desteklenen proje ile Atatürk Parkı’nda bulunan Taka Restoran’ın alt katında kurulacak olan Hanımeli Yöresel Ürün Pazarı’nda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ÜNKA Kadın Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

 

“HANIM KARDEŞLERİMİZ ÜNYE’DE ÖZEL BİR MEKÂNIN OLUŞMASINA KATKI SUNACAKLAR”

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak pazarın Ünye’ye ve Ünye Turizmine kazandırılacağını söyleyen Başkan Hüseyin Tavlı, “Bu özel ve anlamlı günde, yerel yönetim olarak yöresel ürünlerin öne çıkması, değer bulması bölgemize ilçemize katma değer oluşması için biz belediye olarak bir faaliyet içerisinde idik. Bunu daha da ileri götürelim, işi taçlandıralım ve hayatımızın merkezinde olan siz değerli kadınlarımız ile birlikte yöresel ürünlerimizin üretiminde aynı zamanda aile ekonomisine katkı sunması noktasında siz kadınlarımızdan; hem güç alalım hem de aile ekonomimize katkı sunalım diye buradayız. İnşallah yöresel ürünlerin ticari anlamda üretilip satıldığı ve sizlerin hemşerilerimizin, şehrimizin marka neticesine dönebilecek bölgenin kıymetli ürünlerinin de tanıtılmasına hep birlikte vesile oluruz diyorum. Sizlere hayırlı olsun diyorum. Bu noktaya gelene kadar bu kardeşlerimiz hijyen, kooperatifçilik, üretim, paketleme gibi konular da ciddi anlamda eğitim aldılar. Hiç aksatmadan programlara katılarak; bugün inşallah buraya kendi sıcaklıklarını da katarak Ünye’de özel bir mekânın oluşmasına vesile olacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

 

ÜNKA Kadın Kooperatifi üyeleri de Başkan Tavlı’ya kadınlara verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.