Başkan Tavlı, “Eğitim Ve Eğitime Destek Olmazsa Olmazımız”

EĞİTİM 09.03.2022 - 15:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 8576+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, “Eğitim Ve Eğitime Destek Olmazsa Olmazımız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Ortaokulu’na yaptığı ziyarette “Okullara yönelik yaptığımız ziyaretlerde hem istek ve talepleri hem de mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Eğitim ve eğitime destek olmazsa olmazımız” dedi.
      Her hafta bir okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette okulda ve mahallede yaşanan sıkıntılar ile geleceğe yönelik projeler istişare edildi.       BAŞKAN TAVLI “KAYNAK KİTAP DESTEĞİ VE DEĞERLENDİRME SINAVLARI YAPIYORUZ” Ziyarette bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Okullara yönelik yaptığımız ziyaretlerde hem okullardaki istek ve talepleri hem de mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Atatürk Ortaokulumuz öğretmen ve öğrencileriyle kendini Ünye’de htiren bir okulumuz. Sadece derslerdeki değil aynı zamanda sportif başarılarıyla da kendini ortaya koymuş bir okulumuz. Emekleriniz için öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Eğitim ve eğitime destek olmazsa olmazımız. Bu nedenle okulumuzun, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle sürekli istişare halindeyiz. Bu süreçte Kaymakamımızın başkanlığında siz öğretmenlerimizin de yer aldığı komisyonla öğrencilerimizin LGS’ye geçiş sınavına hazırlanmaları için yardımcı ders kitabı dağıtımını yapmıştık. Bununla birlikte kazanım değerlendirme sınavı yaparak siz öğretmenlerimizin anlattıklarını öğrencilerimizin ne kadar anladığını da görme imkânı olacaktır. Gayet olumlu netice verecek bir çalışma olduğunu düşünüyorum” dedi.       BAŞKAN TAVLI “ATATÜRK MAHALLEMİZ BAHAR DÖNEMİNDE FARKLI OLACAK” Atatürk Mahallesi’ne yapılan çalışmalara da değinen Başkan Tavlı, “Atatürk Mahallemize çocuklarımıza bir semt sahasını kazandırdık. Ayrıca metruk bir alanı parka çevirerek çocuklarımıza kazandırdık. Çocuk parkları haricinde bir Yaşam Parkı’nı da hemşerilerimize kazandırma çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte yol ve alt yapı çalışmaları ki; biliyorsunuz alt yapı çalışmaları bir şehirde en zor çalışmalardan biridir. Sizleri rahatsız ettiğimizi, zor şartlar içerisinde okula ulaşımlarını sağladığınızın farkındayız. Yer altında çalışmak bir cerrahi ameliyat gibidir. Çünkü yer altından geçen kablo, boru ve doğalgaz hatlarına dikkat edilerek çalışma yapılması gerekiyor. İnşallah bahar döneminde hem mahallemiz hem de okulumuz daha ferah bir ortama kavuşacaktır” diye konuştu.       KAYMAKAM IŞIK “HER HAFTA BİR OKULUMUZU ZİYARET EDİYORUZ” Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise “her hafta bir okulumuza yaptığımız ziyaretler kapsamında Atatürk Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimizin başarılarını görmek ve değerlendirmek, okulumuzun ihtiyaçlarını görmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Okulumuzun başarılarını yakından görme fırsatı bulduk. Ben öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Ortaokulu’na yaptığı ziyarette “Okullara yönelik yaptığımız ziyaretlerde hem istek ve talepleri hem de mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Eğitim ve eğitime destek olmazsa olmazımız” dedi.

 

 

 

Her hafta bir okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette okulda ve mahallede yaşanan sıkıntılar ile geleceğe yönelik projeler istişare edildi.

 

 

 

BAŞKAN TAVLI “KAYNAK KİTAP DESTEĞİ VE DEĞERLENDİRME SINAVLARI YAPIYORUZ”

Ziyarette bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Okullara yönelik yaptığımız ziyaretlerde hem okullardaki istek ve talepleri hem de mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Atatürk Ortaokulumuz öğretmen ve öğrencileriyle kendini Ünye’de htiren bir okulumuz. Sadece derslerdeki değil aynı zamanda sportif başarılarıyla da kendini ortaya koymuş bir okulumuz. Emekleriniz için öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Eğitim ve eğitime destek olmazsa olmazımız. Bu nedenle okulumuzun, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle sürekli istişare halindeyiz. Bu süreçte Kaymakamımızın başkanlığında siz öğretmenlerimizin de yer aldığı komisyonla öğrencilerimizin LGS’ye geçiş sınavına hazırlanmaları için yardımcı ders kitabı dağıtımını yapmıştık. Bununla birlikte kazanım değerlendirme sınavı yaparak siz öğretmenlerimizin anlattıklarını öğrencilerimizin ne kadar anladığını da görme imkânı olacaktır. Gayet olumlu netice verecek bir çalışma olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 

 

BAŞKAN TAVLI “ATATÜRK MAHALLEMİZ BAHAR DÖNEMİNDE FARKLI OLACAK”

Atatürk Mahallesi’ne yapılan çalışmalara da değinen Başkan Tavlı, “Atatürk Mahallemize çocuklarımıza bir semt sahasını kazandırdık. Ayrıca metruk bir alanı parka çevirerek çocuklarımıza kazandırdık. Çocuk parkları haricinde bir Yaşam Parkı’nı da hemşerilerimize kazandırma çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte yol ve alt yapı çalışmaları ki; biliyorsunuz alt yapı çalışmaları bir şehirde en zor çalışmalardan biridir. Sizleri rahatsız ettiğimizi, zor şartlar içerisinde okula ulaşımlarını sağladığınızın farkındayız. Yer altında çalışmak bir cerrahi ameliyat gibidir. Çünkü yer altından geçen kablo, boru ve doğalgaz hatlarına dikkat edilerek çalışma yapılması gerekiyor. İnşallah bahar döneminde hem mahallemiz hem de okulumuz daha ferah bir ortama kavuşacaktır” diye konuştu.

 

 

 

KAYMAKAM IŞIK “HER HAFTA BİR OKULUMUZU ZİYARET EDİYORUZ”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise “her hafta bir okulumuza yaptığımız ziyaretler kapsamında Atatürk Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimizin başarılarını görmek ve değerlendirmek, okulumuzun ihtiyaçlarını görmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Okulumuzun başarılarını yakından görme fırsatı bulduk. Ben öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.