Ünye’de Marketlere Etiket Denetimi!

BÖLGE GÜNDEMİ 09.03.2022 - 14:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2501+ kez okundu.
 

Ünye’de Marketlere Etiket Denetimi!

Ünye’de süpermarketlerde etiket denetimine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katıldı.
      Son dönemde etiket fiyatlarının yanı sıra sıvı yağ ile ilgili spekülatif haberler ve uygulamalarla ilgili ilk günden itibaren devam eden yoğun denetimler sürüyor. Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta sonundan itibaren farklı zamanlarda ulusal marketler başta olmak üzere süper marketlerde denetimde bulundu.       Denetimlere Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katılarak raflardaki ve depolardaki sıvı yağ stokunu inceledi. Zabıta ekipleri ayrıca sıvı yağların etiket fiyatı ile kasa fiyatını da karşılaştırdı.       Vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerin bundan sonra da devam edileceği belirtildi.
Ünye’de süpermarketlerde etiket denetimine Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katıldı.

 

 

 

Son dönemde etiket fiyatlarının yanı sıra sıvı yağ ile ilgili spekülatif haberler ve uygulamalarla ilgili ilk günden itibaren devam eden yoğun denetimler sürüyor. Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta sonundan itibaren farklı zamanlarda ulusal marketler başta olmak üzere süper marketlerde denetimde bulundu.

 

 

 

Denetimlere Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katılarak raflardaki ve depolardaki sıvı yağ stokunu inceledi. Zabıta ekipleri ayrıca sıvı yağların etiket fiyatı ile kasa fiyatını da karşılaştırdı.

 

 

 

Vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerin bundan sonra da devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.