Başkan Tavlı “Sizler Geleceğimize, Bizler Şehrimizin Gelişimine Hizmet Ediyoruz”

BÖLGE GÜNDEMİ 03.03.2022 - 15:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1551+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı “Sizler Geleceğimize, Bizler Şehrimizin Gelişimine Hizmet Ediyoruz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu’na yaptığı ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Tavlı öğretmenlere seslenerek “Sizler geleceğimize hizmet ediyorsunuz, biz şehrimizin gelişimine hizmet ediyoruz.” diye konuştu.
Göreve geldiği günden bu yana eğitime büyük önem veren ve alandaki çalışmaları destekleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı okul ziyaretleri kapsamında Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu’nda idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel’in de bulunduğu ziyarette Başkan Tavlı öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.       Müdür KALAFAT  “Destekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum”       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fezail Kalafat, “sizleri okulumuzda ağırlamak her zaman bizlere onur vermiştir. Kıymetli zamanlarınızı harcayarak bizleri ziyaret ettiğiniz için ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.             Müdür TOKGÖZ “Başkanımız Eğitime ve Bizlere Her Zaman Destek Veriyor”       Ünye Belediyesi’nin ve Başkan Hüseyin Tavlı’nın her zaman eğitim çalışmalarında desteklerini gördüklerini ifade eden Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ise “Okulumuz etkin çalışmalar yürütüyor. Güzel emek ve destek var. Arkadaşlarımızın emeği ile bölgede cazibe merkezi haline geldi. Okulumuzun göz dolduran başarılı çalışmaları diğer şehirlerden de beğeni ile takip ediliyor. Bu nedenle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tabi bu güzel başarılı çalışmalarda Sayın Başkanımızın bizlere çok çok kıymetli ve sahada her alanda desteği bulunuyor. Bizlere her zaman maddi manevi destek veriyor. Gerek eğitimler, gerek yapım işleri gerekse atölye çalışmaları noktasında kapısını ne zaman çalsak birinci önceliği eğitim oluyor. Bu nedenle sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.       Başkan TAVLI “Öğretmenlik Hata Kabul Etmeyen Meslektir”       Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu bildiklerini belirterek konuşmasına başlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ Müdürümüzle yaptığımız konuşmada sizlerin gayretli çalışmalarınızdan ve emeklerinizden bahsetti. Bu bölgeden daha önce en az 10 okul servisi başka yerlerdeki okullara öğrenci taşırken sizin gayretlerinizle bu öğrencilerin tamamının buradaki okulu tercih etmelerine vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Ciddi anlamda emek sarf etmişsiniz. O çocuklarımıza değer vermişsiniz. Aynı zamanda birçok projeye imza atmışsınız. Onun için yürekten teşekkür ediyorum. Sizler geleceğimize hizmet ederken biz de şehrimizin gelişimine hizmet etmeye gayret ediyoruz. Ama sizlerin yaptığı iş daha kutsal. Bunu samimiyetle ifade ediyorum. Bizlerin yaptığı iş bozulup yeniden yapılabilir ama bir nesil bozulduğu zaman ülke elden gitti demektir. Onun için sizlerin hata yapma şansı yok. Ben hata yapsam düzelir ama sizler hata yaptığınızda bunun bedelini ülke öder. Öğretmenlik hata kabul etmeyen meslektir. Bu nedenle yaptığınız güzel çalışmalar ve hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah sizi muvaffak eylesin. Sizlerin başarılı olmanız demek ülkemizin geleceğinin sağlam ellerde sağlam temeller üzerinde güçlenmesi demek. Emek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.    
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu’na yaptığı ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Tavlı öğretmenlere seslenerek “Sizler geleceğimize hizmet ediyorsunuz, biz şehrimizin gelişimine hizmet ediyoruz.” diye konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana eğitime büyük önem veren ve alandaki çalışmaları destekleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı okul ziyaretleri kapsamında Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu’nda idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel’in de bulunduğu ziyarette Başkan Tavlı öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

 

 

 

Müdür KALAFAT  “Destekleriniz İçin Teşekkür Ediyorum”

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fezail Kalafat, “sizleri okulumuzda ağırlamak her zaman bizlere onur vermiştir. Kıymetli zamanlarınızı harcayarak bizleri ziyaret ettiğiniz için ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Müdür TOKGÖZ “Başkanımız Eğitime ve Bizlere Her Zaman Destek Veriyor”

 

 

 

Ünye Belediyesi’nin ve Başkan Hüseyin Tavlı’nın her zaman eğitim çalışmalarında desteklerini gördüklerini ifade eden Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ise “Okulumuz etkin çalışmalar yürütüyor. Güzel emek ve destek var. Arkadaşlarımızın emeği ile bölgede cazibe merkezi haline geldi. Okulumuzun göz dolduran başarılı çalışmaları diğer şehirlerden de beğeni ile takip ediliyor. Bu nedenle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tabi bu güzel başarılı çalışmalarda Sayın Başkanımızın bizlere çok çok kıymetli ve sahada her alanda desteği bulunuyor. Bizlere her zaman maddi manevi destek veriyor. Gerek eğitimler, gerek yapım işleri gerekse atölye çalışmaları noktasında kapısını ne zaman çalsak birinci önceliği eğitim oluyor. Bu nedenle sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Başkan TAVLI “Öğretmenlik Hata Kabul Etmeyen Meslektir”

 

 

 

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu bildiklerini belirterek konuşmasına başlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ Müdürümüzle yaptığımız konuşmada sizlerin gayretli çalışmalarınızdan ve emeklerinizden bahsetti. Bu bölgeden daha önce en az 10 okul servisi başka yerlerdeki okullara öğrenci taşırken sizin gayretlerinizle bu öğrencilerin tamamının buradaki okulu tercih etmelerine vesile olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Ciddi anlamda emek sarf etmişsiniz. O çocuklarımıza değer vermişsiniz. Aynı zamanda birçok projeye imza atmışsınız. Onun için yürekten teşekkür ediyorum. Sizler geleceğimize hizmet ederken biz de şehrimizin gelişimine hizmet etmeye gayret ediyoruz. Ama sizlerin yaptığı iş daha kutsal. Bunu samimiyetle ifade ediyorum. Bizlerin yaptığı iş bozulup yeniden yapılabilir ama bir nesil bozulduğu zaman ülke elden gitti demektir. Onun için sizlerin hata yapma şansı yok. Ben hata yapsam düzelir ama sizler hata yaptığınızda bunun bedelini ülke öder. Öğretmenlik hata kabul etmeyen meslektir. Bu nedenle yaptığınız güzel çalışmalar ve hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah sizi muvaffak eylesin. Sizlerin başarılı olmanız demek ülkemizin geleceğinin sağlam ellerde sağlam temeller üzerinde güçlenmesi demek. Emek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.